Jeden z reportaży z wczorajszego "Alarmu" dotyczącego cygańskiego wynalazcy metody na wnuczka. Docenić należy przy tym kunszt i poczucie humoru montażystów, bowiem przedział czasowy 0:50 - 0:52 to złoto
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A powinni jeść gruz.
Do tego gówna powinno sie strzelać!
Teraz pewnie antyPISiory mnie zjedzą ale kurwa bardzo dobrze że w końcu się o tym mówi głośno w tv!!!
Na tvnie, polsacie, ttv czy innych liberalnych ścierwach to tylko groźni nacjonaliści, naziści jedzący tort w lesie, pomalowanego murzyna nikt nie pobił ale czuć było nienawiść... No kurwa a tu tysiące starszych Polaków którzy całe życie odkładali do skarpety zostało okradzionych żeby cygan se ferrari jeździł. Brawo TYPIS!!!
Na tvnie, polsacie, ttv czy innych liberalnych ścierwach to tylko groźni nacjonaliści, naziści jedzący tort w lesie, pomalowanego murzyna nikt nie pobił ale czuć było nienawiść... No kurwa a tu tysiące starszych Polaków którzy całe życie odkładali do skarpety zostało okradzionych żeby cygan se ferrari jeździł. Brawo TYPIS!!!
@Pieeron
Problem w tym że cyganie mieli parasol nad sobą (pewnie za udział w zyskach). Urząd skarbowy się niby nie kapnął, że ktoś kupił ferrari, a przychodu nie miał...
Problem w tym że cyganie mieli parasol nad sobą (pewnie za udział w zyskach). Urząd skarbowy się niby nie kapnął, że ktoś kupił ferrari, a przychodu nie miał...
Za granicą Urząd Skarbowy do ciebie się odezwie nawet jak zakupów kartą nie robisz w sklepie. Zapytają z czego żyjesz i co jesz, czy aby na pewno czarnych pieniędzy nie masz. Ale w Polsce Hi-Life kurwa, nikt nic nie wie, nowoczesne banki, wszędzie internet ale system kulawy, mentalna Białoruś.
1. szwaby, parchy, kacapy i cygany, otwarcie paplą w swoim knajackim ścierwopaplu, że są wrogami Polaków i marzą im się nasze trupy rozwieszone po opłotkach.
2. Nie porównujcie Białorusi do ukrainy,
3. Krym nie jest ukrainą i jebać kacapów.
4. Jeszcze raz powtórzę, starszych ludzi napadają cygany, na żebry, na niemowlę.
5. Tak jak szwabów, parchatych i kacapów, tak i tych brudasów won!!!
6. Wojna już trwa, w przygotowaniu, tylko głupi tego nie widzą.
5. Ogólnokrajowe konfiskaty broni z prywatnych zbiorów będą sygnałem do rzezi, tak jak za wojny na Bałkanach.
6. Zalecam gromadzić paliwa i broń, acz dyskretnie, nawet zapalniczki.
7. Powodzenia!
2. Nie porównujcie Białorusi do ukrainy,
3. Krym nie jest ukrainą i jebać kacapów.
4. Jeszcze raz powtórzę, starszych ludzi napadają cygany, na żebry, na niemowlę.
5. Tak jak szwabów, parchatych i kacapów, tak i tych brudasów won!!!
6. Wojna już trwa, w przygotowaniu, tylko głupi tego nie widzą.
5. Ogólnokrajowe konfiskaty broni z prywatnych zbiorów będą sygnałem do rzezi, tak jak za wojny na Bałkanach.
6. Zalecam gromadzić paliwa i broń, acz dyskretnie, nawet zapalniczki.
7. Powodzenia!
jeszcze z kurwy robią bohatera. Powinni spalić tych wszystkich brudasów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów