📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pierdolone brudasy siedzą w Polsce , nic nie robią kurwa , chleją tylko , nie pracują , a utrzymują się za zasiłek , na który pracują dla nich porządni ludzie i za to co kurwy ukradną. Nie jestem rasistą , ale ich nienawidzę. Ostatnio jakiś czterech cyganów pobiło i okradło mojego kumpla w centrum pierdolonego miasta w biały dzień , a niedawno też jakaś dwójka chciała mnie opierdolić , ale spierdoliłem im. Zabić to za mało.
@Up - W jakiej to miejscowości czy regionie Polski?
Choć z drugiej strony cyganie właśnie z Indii pochodzą, skąd ich własny naród wyjebał
Choć z drugiej strony cyganie właśnie z Indii pochodzą, skąd ich własny naród wyjebał
Jebane brudasy jako mnijeszość narodowa żyją sobie za free, dostają od państwa dobra jak laptopy, telefony komórkowe etc. i jeszcze jak odbierają te "prezenty" to narzekają że laptop za słaby telefon nie ma aparatu... szmaty!
Jak widzę te brudne mordy to rzygać mi się chce, jebane nieroby! Hitler zjebał sprawę Ludzie organizują odstrzały wilków, dzików, itp. itd. bo zbyt wiele tego biega po lesie, a powinni zorganizować odstrzał tych jebanych brudasów! Jak tępić to tępić wszystkie szkodniki, a nie tylko te wybrane...
rękaw czarodzieja
You talking to me?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów