📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierdolone brudasy siedzą w Polsce , nic nie robią kurwa , chleją tylko , nie pracują , a utrzymują się za zasiłek , na który pracują dla nich porządni ludzie i za to co kurwy ukradną. Nie jestem rasistą , ale ich nienawidzę. Ostatnio jakiś czterech cyganów pobiło i okradło mojego kumpla w centrum pierdolonego miasta w biały dzień , a niedawno też jakaś dwójka chciała mnie opierdolić , ale spierdoliłem im. Zabić to za mało.
@Up - W jakiej to miejscowości czy regionie Polski?
To bydło stosuje coraz przebieglejsze sposoby, aby okraść uczciwych ludzi. To jest gorsze niż nowotwór.
Kurwa ludzie ogarnijcie się. Nagranie nie jest z Polski gdzie cygan coś kradnie ale z Indii.
Choć z drugiej strony cyganie właśnie z Indii pochodzą, skąd ich własny naród wyjebał
Choć z drugiej strony cyganie właśnie z Indii pochodzą, skąd ich własny naród wyjebał
Jebane brudasy jako mnijeszość narodowa żyją sobie za free, dostają od państwa dobra jak laptopy, telefony komórkowe etc. i jeszcze jak odbierają te "prezenty" to narzekają że laptop za słaby telefon nie ma aparatu... szmaty!
gnoje nie dostaly po ryju, nei ma pwia :/
Jak widzę te brudne mordy to rzygać mi się chce, jebane nieroby! Hitler zjebał sprawę Ludzie organizują odstrzały wilków, dzików, itp. itd. bo zbyt wiele tego biega po lesie, a powinni zorganizować odstrzał tych jebanych brudasów! Jak tępić to tępić wszystkie szkodniki, a nie tylko te wybrane...
rękaw czarodzieja
Givenchy szyje takie spódnice??
jebani złodzieje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów