📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cyganki niczym torbacze, tylko nie przechowują tam małych kangurków.
Linekk napisał/a:
tylko nie przechowują tam małych kangurków.
jakby poszły do ZOO zamiast do sklepu, to czemu nie?
Jasne, dlaczego by nie. Tylko żywe zwierzątko troszkę zapewne by wierzgało i rzucałoby się to dość mocno w oczka taka nienaturalnie poruszająca, dziwnie falująca kiecka.
Pojemna jebana Ciekawe czy pralkę też tak by ukradła?
Towdi napisał/a:
kurwa... a Polacy zajebali kiedyś most.
Ale nie łechtaczką.
Die Die Die !!!!
Nienawidze tych jebanych nierobów
Dzisiaj to samo widziałem w Kauflandzie, jebane prostaki kradną ile się da, na ich nie szczęście widziała to też ochrona i te pierdolone robaki wpadły. Kurwa ubrane to w kradzione skóry, na łapach tandetne sygnety z gwiazdą Mercedesa i myślą że są kurwa sprytniejsi od wszystkich a nawet nie potrafią po kolei wymienić czterech pór roku !
Dzisiaj to samo widziałem w Kauflandzie, jebane prostaki kradną ile się da, na ich nie szczęście widziała to też ochrona i te pierdolone robaki wpadły. Kurwa ubrane to w kradzione skóry, na łapach tandetne sygnety z gwiazdą Mercedesa i myślą że są kurwa sprytniejsi od wszystkich a nawet nie potrafią po kolei wymienić czterech pór roku !
Pracowałam kiedyś w małym sklepie z ciuchami, przychodzili w kilka osób, robili zamieszanie i kradli, oczywiście nie byle co, tylko rzeczy adidasa, nike itp.... Łazi taki cygan, żebrze w tramwaju niby na jedzenie, ale na telefon i fajki to ma.
Zawsze starałam się unikać rasizmu, ale cyganów to ja nienawidzę.
Zawsze starałam się unikać rasizmu, ale cyganów to ja nienawidzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów