na ulicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a mógł zabić
BylemSieWysrac napisał/a:
a mógł zabić
No mógł.
Kiedyś gadałem z typem, co opowiadał, że w taki sposób kogoś zabił.
Z tego co słychać przy ostatnim kopnięciu, poszło o ciastka. Krzyknął: "my cookies".
To była matka z synem. Oni tak rozmawiają ze sobą. Ja znam cygański, bo oglądam Plebanię. Ona się go pytała z czym chce kanapki. On jej odpowiedział, że z szynką ale bez masła. Miło popatrzeć czasem na kochającą się rodzinę
u nich to jest normalne tak się wyznaje miłość jakby nie dostała wpie..ol to by myślała że ją olewa..
najważniejsze to sie nie mieszać w ich sprawy jak się biją zostawić może ją zabije i dwoje ciawusów z głowy ona w grobie on w pierdlu z dożywociem jeśli by się wtrącić to przestaną się bić a sąsiedzi bedą krzywo patrzeć na ciebie że sie wtrąciłeś bo mogło coś z tego wyjść...
zwroccie uwage na dzwiek uderzenia glowy o chodnik w 18-19 sekundzie.
tez wam to przypomina jebniecie fur zderzakami pod supermarketem ?
tez wam to przypomina jebniecie fur zderzakami pod supermarketem ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów