18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2019-03-09, 17:33 28
murzyn w offie się dziwi że tak kradną.... świat sparszywiał
Zgłoś
w................y 2019-03-09, 17:34 21
- These white people is some damn geniuses...

Jebane czarnuchy nawet nie potrafią mówić dobrze w języku, w którym pozwolono im się wysławiać. Tyle dobrego, że wciąż mają nas za geniuszy., szkoda że pewnie podłapali pomysł...Pewnie trudno im byłoby wpaść na coś tak skomplikowanego.
Zgłoś
Loaloa 2019-03-09, 17:39 1
No i proszę - czarnoskórzy Amerykanie docenili polaków.
Zgłoś
hfbnmiuytp 2019-03-09, 18:50 7
Loaloa napisał/a:

Dobrze nas reprezentujesz tam na emigracji, ale mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy, jak ty się do tej walizki zmieściłeś?
Zgłoś
Halman 2019-03-09, 18:58 2
hfbnmiuytp napisał/a:

Dobrze nas reprezentujesz tam na emigracji, ale mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy, jak ty się do tej walizki zmieściłeś?

12 godzin na zmywaku w kłębach pary każdego by wyniszczyło nie tylko psychicznie.....
Zgłoś
Rozjebie 2019-03-09, 20:35 3
Loaloa napisał/a:

Polacy, którzy sobie radzą w życiu, pracują i mieszkają w Polsce. Co za problem spakować się i wyjechać za granicę? Tam wyjeżdża tylko hołota, która za funty, dolary czy euro jest w stanie siebie poniżyć i dać się traktować na równi z czarnuchami. I właśnie te ameby robią nam reklamę za granicą - od nich powstał termin "polactwo"
Zgłoś
McQurwa 2019-03-09, 21:13 1
Coordinator napisał/a:

Polacy, którzy sobie radzą w życiu, pracują i mieszkają w Polsce. Co za problem spakować się i wyjechać za granicę? Tam wyjeżdża tylko hołota, która za funty, dolary czy euro jest w stanie siebie poniżyć i dać się traktować na równi z czarnuchami. I właśnie te ameby robią nam reklamę za granicą - od nich powstał termin "polactwo"

Ale jeszcze lepiej zrobili, ci którzy pozostali w kraju i głosują ciągle na złodziei ,czyli na tzw. „którzy radzą sobie w życiu”

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Rozjebie 2019-03-10, 0:24 6
@McQurwa - Niepotrzebnie mieszasz w to politykę. Na świecie jest około 200 państw - w KAŻDYM z nich twierdzą, że rządzący to złodzieje. Tylko co to zmienia? Sam chcesz zmian? To bierz się do roboty i zakładaj partie. Mi jedyne co przeszkadza w naszym kraju to to, ze tak dużo zabierają mi z miesięcznej pensji. Ale tyle samo zabierali mi za PO jak i za PIS, wiec kolo chuja mi lata, która partia jest przy korycie. I tak i tak wiedzie mi się dobrze, bo polegam tylko na sobie i nie oczekuje od Państwa, ze da mi coś za darmo jak jebanemu żebrakowi czy cyganowi.
Zgłoś
Lestacik 2019-03-10, 21:25 1
@Coordinator, koło chuja Ci lata która partia rządzi, mimo że widzisz ile hajsu spierdala Ci z portfela co miesiąc. Na wybory chodzisz czasem?
Zgłoś
Rozjebie 2019-03-10, 23:46 1
@up - Ty serio się mnie o to pytasz? Wiedziałem, że trafi mi się geniusz... No dobra, w takim razie podpowiedz mi - Na którą partie zagłosować, żeby mniej mi spierdalało z miesięcznej pensji? PiS czy PO?
Zgłoś
psysutra 2019-03-11, 7:14
Coordinator napisał/a:

@up - Ty serio się mnie o to pytasz? Wiedziałem, że trafi mi się geniusz... No dobra, w takim razie podpowiedz mi - Na którą partie zagłosować, żeby mniej mi spierdalało z miesięcznej pensji? PiS czy PO?

To mamy tylko te dwie partie?
Zgłoś
erpi 2019-03-11, 9:17
Coordinator napisał/a:

Jestem w UK ponad 10 lat zblizajac sie do 40stki pracowalem w polsce okolo 20 lat i szczerze mowiac w Polsce bylem gorzej traktowany i ponizany anizeli tutaj wiec skoro byles zaganica i dales sie ponizac przez kogos znaczy ze po pierwsze nie znales jezyka po drugie jestes pizda nieziemska! I przestan pisac bzdury oparte na wlasnych doswiadczeniach. Zapieralaj u niemca na wlasnym podworku i daj sie dalej jebac w dupe jak sie dajesz! A propos terminu polactwo, cebulactwo tez termin zza granicy?

Zgłoś
Rozjebie 2019-03-11, 18:01
psysutra napisał/a:

To mamy tylko te dwie partie?

Nie zrozumiałeś mnie. Nieważne ile jest partii, celem ma być zmniejszenie różnicy między brutto a netto w mojej miesięcznej pensji. Czy jeśli zagłosuję na Korwina/ Biedronia/ Kukiza to czy cel zostanie osiągnięty?

erpi napisał/a:

Jestem w UK ponad 10 lat zblizajac sie do 40stki pracowalem w polsce okolo 20 lat i szczerze mowiac w Polsce bylem gorzej traktowany i ponizany anizeli tutaj wiec skoro byles zaganica i dales sie ponizac przez kogos znaczy ze po pierwsze nie znales jezyka po drugie jestes pizda nieziemska! I przestan pisac bzdury oparte na wlasnych doswiadczeniach. Zapieralaj u niemca na wlasnym podworku i daj sie dalej jebac w dupe jak sie dajesz! A propos terminu polactwo, cebulactwo tez termin zza granicy?

@up - Nie pracowałem za granicą, znam biegle angielski i niemiecki, a za granicę jeżdżę tylko na wakacje. A teraz spójrz jeszcze raz na sens i gramatykę swojej proletariackiej wypowiedzi, a dostrzeżesz bolesną prawdę, że własnie potwierdziłeś moje słowa.
Zgłoś
erpi 2019-03-12, 12:27
Coordinator napisał/a:

Nie zrozumiałeś mnie. Nieważne ile jest partii, celem ma być zmniejszenie różnicy między brutto a netto w mojej miesięcznej pensji. Czy jeśli zagłosuję na Korwina/ Biedronia/ Kukiza to czy cel zostanie osiągnięty?
@up - Nie pracowałem za granicą, znam biegle angielski i niemiecki, a za granicę jeżdżę tylko na wakacje. A teraz spójrz jeszcze raz na sens i gramatykę swojej proletariackiej wypowiedzi, a dostrzeżesz bolesną prawdę, że własnie potwierdziłeś moje słowa.

Coordinator napisał/a:

Tak jak oczekiwalem mamy niemiecka kurwe na sadistiku znajaca biegle polski

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów