📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Zasłużyłeś na piwo. Chociaż zmieniłbym z "cyganie" na "polacy", bardziej adekwatne do obecnej sytuacji na wyspach.
Ktoś pomyśli że udawana i naciągana historia.
Był pewnego razu w niedziele cygan leżący na ziemi. Akurat dreptałam do kościoła na mszę 10:00. Na kazaniu ksiądz mówi żeby nie pomagać temu "cudzoziemcowi" bo on jest oszust i tyle i naciąga ludzi itp. Cygan który leżał , bo nogi miał chore, wstał ( nagłośnienie na zewnątrz kościoła ) po tym jak usłyszał te słowa, i wydarł japę na wejściu do kościoła, że wcale nie jest chory tylko pare razy do roku ma bóle w nogach. Świadkowie stojący na zewnątrz kościoła , stwierdzili że nigdy nie widzieli takiego szybkiego powstania z ziemi
Nie piszcie do mnie o pokazanie cizi, myszki, duposiadu i morelek. Jesteście żałośni jak ten cygan.
Był pewnego razu w niedziele cygan leżący na ziemi. Akurat dreptałam do kościoła na mszę 10:00. Na kazaniu ksiądz mówi żeby nie pomagać temu "cudzoziemcowi" bo on jest oszust i tyle i naciąga ludzi itp. Cygan który leżał , bo nogi miał chore, wstał ( nagłośnienie na zewnątrz kościoła ) po tym jak usłyszał te słowa, i wydarł japę na wejściu do kościoła, że wcale nie jest chory tylko pare razy do roku ma bóle w nogach. Świadkowie stojący na zewnątrz kościoła , stwierdzili że nigdy nie widzieli takiego szybkiego powstania z ziemi
Nie piszcie do mnie o pokazanie cizi, myszki, duposiadu i morelek. Jesteście żałośni jak ten cygan.
@up masz fart, akurat twojej pizdy nikt nie chce oglądać.
MorElkA, to może chociaż kakaowe oko ?
MorElkA napisał/a:
Ktoś pomyśli że udawana i naciągana historia.
Masz ładnego avatara.
@up. hommer123
"Morelki" to regionalna nazwa ropnych wrzodów występujących pomiędzy wejściem do pochwy a dziurą w dupie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów