📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Centurion dla takich wstawek możesz rozsprzedawać sadistica.
Sam materiał naprawdę bardzo ciekawy. Czasem fajnie sobie przyswoić taką ciekawostkę podaną na tacy.
Sam materiał naprawdę bardzo ciekawy. Czasem fajnie sobie przyswoić taką ciekawostkę podaną na tacy.
Izmael - a jak popatrzymy z jeszcze większej perspektywy to i latanie po kosmosie nie pomoże, bo cała galaktyka/gromada galaktyk/wszechświat zostanie kiedyś prawdopodobnie zniszczony. Możemy tylko zmniejszyć prawdopodobieństwo całkowitej zagłady, a tym samym przedłużyć istnienie życia o te kilka milionów lat.
nie wiem jak was ale mnie cieszy ze jesteśmy bliżej niż dalej
w publicznej telewizji powinni puszczać tego kolesia, a nie tandetne i ogłupiające seriale. Robi naprawde fajne programy i co ciekawe, odpowiada na niemal wszystkie pytania, które zadaję sobie na początku jego odcinków. Rzeczowo, konkretnie i bez pajacowania. Jednak się da.
grubyzwm nie nurkowałeś w bajorze gdzie pływają te lewiatany? Tam trochę poopowiadał o sobie ten mistrz z głębin. Sam motyw tego pola efektu masy i ilości opisów w tej grze jest na najwyższym poziomie. Szkoda właśnie ze skończyli opowieść.
Teoria ma swoich zwolenników jak i równie licznych przeciwników. Co do tego korelowania wymierań z tym cyklem to wszystko byłoby o wiele bardziej klarowne gdyby zapis kopalny odzwierciedlał dokładny stan środowiska i był tak samo dobry dla każdego okresu geologicznego, a jak wiemy im dalej w przeszłość tym zapis kopalny jest gorszy. Akceptacja takiej teorii jest odważna z jednego powodu, braku wystarczających danych. Można spekulować na wielu płaszczyznach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów