Owszem- ale to był szczęśliwy traf, a nie wiedza. Następnym razem możesz mieć mniej szczęścia i jebnie cie coś w wadze 60 ton i tyle zostanie z twojej, kurwa "wiedzy".
Aż się rozpłakałem z powodu twojej uwagi o braku mojej kultury, kurwa....
Swonflake, jprdl....
Dać ci chusteczkę...?
Weź się typie ogarnij.. Stara cię bije, czy co? Plujesz jadem jakbyś kurwa wszystkie rozumy pozjadał, a wychodzi na to, że to tobie coś mózg wpierdala.. Idź się przebadaj, bo taka agresja nie jest normalna..
Stara cię bije, czy co?
albo stary mu wchodzi pod kołderkę.. więc gdzieś trzeba dać upust emocjom
No niestety rowerzysta ma racje.
gdzie ma kurwa racje, chwile przed uderzeniem cyklista zjechal na lewy pas, zmienil pas kurwa ruchu po czym lukiem sobie na niego wrocil, wedlugo tego co pierdolisz to na 2 pasmowkach pierwszy samochod jadacy lewym pasem wyznacza czolo kolumny
/
1. Przejeżdża na czerwonym
2. Nie sygnalizuje zmian kierunku ruchu (na całym świecie ma taki obowiązek)
3. Skręca w prawo z pasa przeznaczonego do jazdy na wprost
3. Zmienia pas ruchu bez upewnienia się czy nie jest on zajęty
Wszyscy wyżej kłócicie który zawinił, a to obydwaj zawinili. Pedalarz, skręcając w prawo powinien trzymać się prawej krawędzi pasa, a trzymał się lewej. Motopizda z kolei nie powinien wyprzedzać z prawej strony pasa, tylko z lewej
Ty sam poczytaj przepisy
Wszyscy wyżej kłócicie który zawinił, a to obydwaj zawinili. Pedalarz, skręcając w prawo powinien trzymać się prawej krawędzi pasa, a trzymał się lewej. Motopizda z kolei nie powinien wyprzedzać z prawej strony pasa, tylko z lewej
Popatrz uważniej. Był na lewym pasie, a nie przy lewej krawędzi prawego pasa. Ten drobiazg właśnie zupełnie zmienia postać rzeczy.
Ty sam poczytaj przepisy
Czyli to co powiedziałem jest niezgodne z przepisami? Tępa jakaś jesteś?
Popatrz uważniej. Był na lewym pasie, a nie przy lewej krawędzi prawego pasa. Ten drobiazg właśnie zupełnie zmienia postać rzeczy.
Zgadza się, nie zauważyłem, ze przez moment wjechał na lewy pas. Jednak to nie zmienia faktu, ze pedalarz zawinił skręcając z lewego pasa, jak również motopizda wyprzedzając z prawej strony, czyli tak jak pisałem wcześniej