📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wjechalby w nia czyms innym a nie rowerem
Co tam się w ogóle odpierdala? Piesi poniewierają się po jezdni.... Jakimiś rolkami po niej jeżdża... każdy łazi jak i gdzie mu się podoba... No ja pierdolę! Dzicz!
Zamilcz i nie ośmieszaj się.
kross.eu/pl/rowery/gorskie/mtb-xc-full/earth-te-czerwony-bialy-polysk
Pierwszy lepszy od niskobudżetowej, polskiej firmy. Jakbym rzucił linkiem do jakiegoć Cube czy Ghost to by ci oczy dupą wyszły.
Karmazon napisał/a:
Ty to dopiero pierdolisz. Albo nie odróżniasz motocykla od kibla na kółkach.
Zamilcz i nie ośmieszaj się.
kross.eu/pl/rowery/gorskie/mtb-xc-full/earth-te-czerwony-bialy-polysk
Pierwszy lepszy od niskobudżetowej, polskiej firmy. Jakbym rzucił linkiem do jakiegoć Cube czy Ghost to by ci oczy dupą wyszły.
Wina rowerzysty. Widząc kobietę przed sobą, trzeba zakładać, że jest głupią cipą i spanikuje, co u nich się objawia skręceniem byle gdzie.
Ten co nagrywa jakimś elektrykiem jedzie. Pszyspieszenie jest a skubany nawet nie drgnie. Rower rozumiem. Motor również. Ale elektryczny rower jest dla niezdecydowanych niedojebów
zaszh napisał/a:
Wina pedalaży co zapierdalali jak by ich piekło goniło. Widać, że to jakiś park więc równie dobrze mogło to być dziecko.
jestem pedalarzem i masz qwa racje do piachu oboje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów