📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ale to facet jechał po lewej ona środkiem .... wiec nie tylko idiotki wina ;P
Po chuj tak zapierdala i jeszcze za nim cymbal na hulajnodze... ludzi w pizdu chodzi a Ci maja w dupie
Wina pedalaży co zapierdalali jak by ich piekło goniło. Widać, że to jakiś park więc równie dobrze mogło to być dziecko.
zaszh napisał/a:
Wina pedalaży co zapie**alali jak by ich piekło goniło. Widać, że to jakiś park więc równie dobrze mogło to być dziecko.
Na moto ich nie stać.
Niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze
Pewnie tips jej odpadl a teraz kolejki zeby nowe zrobic. Szkoda paznokcia.
jak dla mnie to glownie wina tego zjeba w czapce co jechal pod prad, koles ktorego widac glownie na nagraniu sie go wystraszyl i wjebal sie w dziewuche ktora jechala srodkiem. tak wogole to 90% pedalarzy to zjeby umyslowe
Filmik z pełnym przekrojem idiotów na drogach, piesi chodzący na jezdni, rolkarze zajmujący cały pas no i rowerzyści olewający znaki, pas ruchu i jaka kurwa logikę
Zniszczyła go swoją masą...
O tak! Teraz wszyscy święci sadole, co w mieście jadą 40kmh a na autobanie 110kmh.
Trzymajcie się prawej strony, to nic wam się nie stanie, a jeśli boicie się, że wam dziecko wybiegnie, to je kurwa na smyczy trzymajcie
Trzymajcie się prawej strony, to nic wam się nie stanie, a jeśli boicie się, że wam dziecko wybiegnie, to je kurwa na smyczy trzymajcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów