📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kurwa, korci mnie żeby spróbować jak oglądam te filmiki z tego Cynamon Challenge
nie wiem po co ludzie to kręcą skoro i tak wszyscy kończą tak samo ;D
Po pierwsze Albercie "zdejm czapkie", po drugie "Hihihiahahahahihi" było cholernie sadystyczne, co za ludzie... noż by to obesrało.
prawie jak facebook.com/pages/Dziwna-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-Youtube/353438188014488?ref=ts chociaż ten spaw ma cos po facebook.com/pages/Sadisticpl/173960116638 XD
Pluje nie połyka ...
kurwa sam mam długie włosy pojeby i nie jestem takim leszczem jak on i co mam szybko zapierdalać do fryzjera odjebać się na łyso założyć dress i iść na mecz?? proponuje iść nie którym na odwyk czyli weście cegłe jebnijcie sobie w łeb a potem pare razy w komputer żebyście nie mieli dostępu do neta
Grubas w lustrze niszczy system
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Grubas w lustrze niszczy system
Jakie brzydkie dziecko, nie dziwie się że jeszcze je napiętnowali imieniem Albert...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów