Cynamon Challenge wygrane.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebany najpierw namoczył, przeżuł i połknął... niezła taktyka, ale czy wyzwanie nie polega na połknięciu od razu? Wiadomo, że cynamon jest higroskopijny więc jak próbujesz połknąć od razu to nie dasz rady, bo się przykleja do przełyku, jamy gębowej a do tego jeszcze wpada do płuc. Jak go namoczysz w gębie to pójdzie normalnie.
I za to kurwa lubię vines.. nie cierpie oglądać jakiś długich 2 minutowych filmików..
Gość przypomina mi tego z pierwszej edycji idola, co śpiewał "Dary losu".
Tak wiem... ale to było dawno i byłem jeszcze młody i głupi
Tak wiem... ale to było dawno i byłem jeszcze młody i głupi
Chuj z łyżeczką, mam znajomego co wpierdala całe opakowanie kamisu. Jak się zgodzi to nagram.
No naprawdę win-y, jak oni kładą na tą łyżeczkę tyle, co kot napłakał to pozdro.
Aż się sam sobie dziwię, że takiego czegoś nie nagrałem kiedy była jeszcze moda na tą cynamonową jazdę, bo to jest/było/będzie kurwa oczywiste, że najpierw wypadało by ten cynamon czymś zwilżyć (tu: śliną) zanim się połknie...
Bo na sucho to równie dobrze zamiast cynamonu mogła by być mąka, albo jakiś inny mocno przemielony proszek, i zawsze reakcja była by taka sama, jeżeli za to zabiera się ktoś niemyślący.
Bo na sucho to równie dobrze zamiast cynamonu mogła by być mąka, albo jakiś inny mocno przemielony proszek, i zawsze reakcja była by taka sama, jeżeli za to zabiera się ktoś niemyślący.
No wiadomka. Tylko nie przygłup a Jędrek. ^^ BTW. Debil jesteś, nie... Odstaw dragi bo to źle na Ciebie działa.
Nie liczy się, koleś za długo trzymał w pysku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów