Cynamon Challenge wygrane.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
W końcu ktoś na tyle sprytny by nie połykać od razu jak mu się coś do buzi poda
Jakiś przygłup żre łyżeczkę cynamonu.
Zaraz będę obiad robił, też mam wstawić film jak schabowego wpierdalam?
Zaraz będę obiad robił, też mam wstawić film jak schabowego wpierdalam?
@up
Spróbuj kochana a się przekonasz ... Ale od razu przełknij
Spróbuj kochana a się przekonasz ... Ale od razu przełknij
naprawdę nie wiecie co się dzieje po zjedzeniu cynamonu? Wpiszcie w yt cinnamon challenge, albo cynamon wyzwanie i zobaczcie. Na żywo wygląda to jeszcze lepiej Jak będę miał filmy z wczoraj, to wrzucę.
schab napisał/a:
up
masz co kurwa do mnie?
Po wpisaniu w youtube 'cinnamon challenge' wyświetliło mi się około pół miliona filmików, więc nie rozumiem czemu akurat ten syf znalazł się tutaj.
Czy mam coś do Ciebie? Pewnie nie, lecz myślę, że przydałoby Ci się +30 IQ. Chyba, że jesteś opóźniony, stąd te spuszczanie się nad łyżeczką cynamonu.
/edit. Ja pierdole, co za idiota... Dopiero teraz zobaczyłem Twój nick. Wybacz. Oczywiście ten post nie jest skierowany do Ciebie.
fine666 napisał/a:
Po wpisaniu w youtube 'cinnamon challenge' wyświetliło mi się około pół miliona filmików, więc nie rozumiem czemu akurat ten syf znalazł się tutaj.
Czy mam coś do Ciebie? Pewnie nie, lecz myślę, że przydałoby Ci się +30 IQ. Chyba, że jesteś opóźniony, stąd te spuszczanie się nad łyżeczką cynamonu.
Nie powinieneś być w kościele, czy coś?
Zrobiłem małą kompilację pierwszych, przypadkowych 10 win'ów cynamonowych.
Masz, stąd mój ból tyłka, jak i cała niewiedza czemu ten film powinien znaleźć się tutaj, a nie jeden z powyższych (np. miła Pani z pierwszego filmu)
Masz, stąd mój ból tyłka, jak i cała niewiedza czemu ten film powinien znaleźć się tutaj, a nie jeden z powyższych (np. miła Pani z pierwszego filmu)
Ta pierwsza rzeczywiście fajna. Powinien, nie powinien, nikt nie wrzucił.
srtara sterczy nad mną półtora minuty, żeby zobaczyć co oglądam, a ty lipa
do bani z tym filmem
do bani z tym filmem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów