18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
Cynamonowe wyzwanie
Towel • 2011-01-19, 20:36
Podobny temat był, ale uważam, że ten filmik jest bardziej wyjebany i sadystyczny Ogólnie w wyzwaniu chodzi o to, żeby zjeść łyżkę cynamonu.
Dzieciak krztusi się i wymiotuje ^^

Jestem ciekaw ilu z Was jeszcze dzisiaj tego spróbuje.

It's gonna be legen...wait for it... dary ! Legendary !
Zgłoś
Oskarek 2011-01-20, 5:17
... bez kitu nie wiedziałem że cynamon taki jest jak byłem mały to jadłem dosypywałem do mleka teraz jakby ktoś mnie spytał czy zjem to pewnie bym spokojnie zjadł dobrze że obejrzałem to
Zgłoś
l_witek 2011-01-20, 8:14
Dobić mudżynka niech nie cierpi

Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Zgłoś
philippe 2011-01-20, 9:16 1
pięknie cierpi- moje serce się raduje
Zgłoś
ogorrox 2011-01-20, 11:04 1
cynamon vs dzieciak - 1:0
Zgłoś
i................r 2011-01-20, 11:32
Haha ! Mój młodszy brat też się dał nabrać xDD
Zgłoś
w................7 2011-01-20, 11:35
Bardzo mi smutno no i wielki żal że nie mogłem zobaczyć tego małego smoluszka na hardzie...
Zgłoś
Antekk 2011-01-20, 11:54
moja koszulka hehe

GUESS I GOT MY SWAGGA BACK WUUURWUUUURWAKAWAKA DUUUUURHHMMMM...
youtube.com/watch?v=BVZJb4zbms0
Zgłoś
musiek 2011-01-20, 11:55
Zgłoś
yoshi 2011-01-20, 16:33
kurwa, próbowalem w wakacje, pierdole nigdy więcej sie nie zakładam.
Zgłoś
calypso 2011-01-20, 18:34
Także próbowałem, tak po prostu z nudów.
Początkowo nawet dobre ale później...
Jeżeli jesteście prawdziwymi Sadystami ^^ to polecam
Zgłoś
shin69 2011-01-21, 0:34
kocham takie filmy jak te gdzie bachory piszczą z bólu i wyją na cały regulator.
Zgłoś
Kamil1988 2011-07-15, 10:32
Ja spróbuję ten sam numer, nagram to i wrzucę na sadola Bo śmiem twierdzić, ze cynamon nie jest w stanie takich efektów wywołać, przecież cynamon jest słodkawy, chyba, że koledzy szczyla coś dosypali do tego. W sumie... Zrobiłbym to samo
Nie to, żebym dzieci nie lubił, ale... Nie lubię murzynów ^^
Zgłoś
Dalione 2011-11-07, 8:05
@up
Cynamon owszem jest słodki, ale wysusza gardło przez co nie możesz go nawet połknąć i przez to się krztusisz i wymiotujesz, no i musisz szybko wypić wodę bo to jest strasznie nieprzyjemne uczucie w gardle
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów