18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
Cynamonowe wyzwanie
Towel • 2011-01-19, 20:36
Podobny temat był, ale uważam, że ten filmik jest bardziej wyjebany i sadystyczny Ogólnie w wyzwaniu chodzi o to, żeby zjeść łyżkę cynamonu.
Dzieciak krztusi się i wymiotuje ^^

Jestem ciekaw ilu z Was jeszcze dzisiaj tego spróbuje.

It's gonna be legen...wait for it... dary ! Legendary !
Zgłoś
hooker 2011-01-19, 21:10
Ahhh piękne : D
Zgłoś
A................N 2011-01-19, 21:22 18
Nie żebym się cieszył z nieszczęścia tego małego brzydkiego dziecka ale.. po prostu nie lubię dzieci
Zgłoś
Domo91 2011-01-19, 21:29 8
Jeden, mały, jęczący skurwysynek, a ile radochy
Zgłoś
sebass 2011-01-19, 21:31 27
Mały murzynek cieszył się że w końcu coś do żarcia dostanie a tu taki chuj ;] Nie najadł się biedaczek...
Zgłoś
avranis 2011-01-19, 21:33 2
świetny sposób na zarobienie kawałka pieniądza. Zakładasz się o dwie dychy, że nie zje łyżki cynamonu.
Żeby nie było - próbowałem i wiem, że się da. Za trzecim podejściem mi się udało. Trzeba go porządnie zaślinić, żeby się nie rozsypał w gębie, bo wtedy to już po ptokach. Dusi, wlatuje do nosa, kopie w dziąsła, zabija język.
Zgłoś
Towel 2011-01-19, 21:36 8
Ten czarnuch za nim chciał podpierdolić rzygi - nie wyszło ;/

Zgłoś
Dymekx 2011-01-19, 22:35
@up wiedziałem, że ktoś o nim napisze
Zgłoś
donmajkelo 2011-01-19, 23:11 1
Zawsze mówiłem że takie małe czarnuchy nie powinny tyle kory jeść bo to drogie. Nie posłuchał...łakomczuch.
Zgłoś
Towel 2011-01-19, 23:15
Napisałem przecież, że wiem o tym, ale gość według mnie jest tak zajebisty , że zasługuje na oddzielny temat. Przecież tamte filmiki są słabe

Zgłoś
vilcz3k 2011-01-19, 23:36
@up sam kurwa nudny jesteś, miło zobaczyć jak ktoś sie poniewiera. nie znasz sie -.- .!.

My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
Zgłoś
vass 2011-01-20, 0:10
Na pewno nie spróbuje, bo od dziecka nie cierpię cynamonu
Zgłoś
Bialy_Mis 2011-01-20, 0:41
Mały skurwiel taką fajną koszulkę upierdolił.
Zgłoś
Achajka 2011-01-20, 0:44
Nawet nieźle mu poszło, nie krztusił się i dławił jak reszta dotąd. : P
Zgłoś
barszczzuszkami 2011-01-20, 1:11 3
Płacz dziecka to muzyka dla mych uszu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów