📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Co to za zoo? Słonie za sznurkiem trzymają i dzieci do nich dopuszczają?
Dobry content
No i kurwa nic.Absolutnie nic.Nie zaświtało w tych jebanych pustych łbach.
Jebną zasrańcem o glebę jak brudną ścierą.Mógł depnąć i wycisnąć ostatnie gówno.
Ale co tam.Dalej będę stała 2 metry od 5 tonowego dzikiego zwierzęcia.
"-Chroni mnie przecież sznurek.Bo przecież w bajkach,Dumbo taki milutki i przyjazny przecież jest."
Najlepsze są madki. Prawilne utrzymywanie bombelka w wózeczku między sobą a słoniem. Bezpieczeństwo to podstawa, a swoje najważniejsze.
Kamerzysta do wyjebania przez słonie obecne na filmie i dosłownie out.
petru23 napisał/a:
Co to za zoo? Słonie za sznurkiem trzymają i dzieci do nich dopuszczają?
Przecież to "pastuch"
Słonie niewiele ustępują człowiekowi jeśli chodzi o inteligencje i nie powinno ich się traktować jak atrakcji w zoo. Nie da się nad nimi zapanować, są pamiętliwe, bystre, miewają depresję i ważą, kurwa, po kilka ton. Jak się taki wkurzy i uzna za stosowne zrobić rozpierdol, to zrobi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów