📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole, wyobraźcie sobie co by było, gdyby reszta lwów postanowiła się dołączyć i zrobiliby sobie mały szwedzki stół na środku tego cyrku, temat minimum 10000 piw a sam oglądałbym codziennie
Swoją drogą zgadzam się z Panem wyżej, robienie z lwa, LWA KURWA, jakiejś popierdółki do skakania po deskach, gdzieś chyba ludzkość straciła część mózgu, że coś takiego ich bawi, jeszcze rozumiem sytuacje, gdzie są lwy trzymane w zoo, bo to chyba jedyna w miare bezpieczna okazja by ujrzeć to zwierzę na żywo.
Swoją drogą zgadzam się z Panem wyżej, robienie z lwa, LWA KURWA, jakiejś popierdółki do skakania po deskach, gdzieś chyba ludzkość straciła część mózgu, że coś takiego ich bawi, jeszcze rozumiem sytuacje, gdzie są lwy trzymane w zoo, bo to chyba jedyna w miare bezpieczna okazja by ujrzeć to zwierzę na żywo.
Lew w naturalnym środowisku śpi 22 godziny na dobę. Przez pozostałe 2 rucha i je to, co mu upolują samice. W takim cyrku ktoś mu każe skakać po taboretach, bo oberwie kijem. Chyba można się delikatnie wkurwić.
zaatakowany koleś po 0:40 mógł spokojnie odejść i opatrzyć obrażenia, ale nie - musiał się wyżyć na lwie i ppokazać kto jest lepszy.
Oddalę się by strzepać w blasku zaserwowanej sprawiedliwości.
ojcieckogut napisał/a:
zaatakowany koleś po 0:40 mógł spokojnie odejść i opatrzyć obrażenia, ale nie - musiał się wyżyć na lwie i ppokazać kto jest lepszy.
podejrzewam że został bo gdyby poszedł to już straciłby jakikolwiek szacunek u Lwów i non stop by się na niego rzucały.
cyrk ze zwierzętami to rozrywka dla plebsu z 500+
Moja kobitka tak samo sie zachowuje gdy np zapomne zaniesc rzeczy do prania
raz w życiu byłem w cyrku wyszły słonie jeden nasrał na środku i miał wyjebane na wszystko
Co to za muzycy gdy przestają grać jak występ zaczął się rozkręcać?
rapidu - a tak wyszedł z sytuacji z twarzą i posłuchem u lwów
wpierdalają gościa żywcem a ten dalej chce przykozaczyć , pewnei potem je napierdalał godzinami
No i fajnie.
Ostro musiał im zaleźć za skórę, że się na niego tak uparły. Pewnie jest mega chujem. Dobrze mu tak.
Ostro musiał im zaleźć za skórę, że się na niego tak uparły. Pewnie jest mega chujem. Dobrze mu tak.
starystulejarz napisał/a:
"Jestem lwem.Królem dżungli, a znowu stoje na tym jebanym podeście, na tej pierdolonej scenie i znowu te dwie pierdolone mendy robią ze mnie debila.Tyle lat mnie trzymią w zamknięciu.Tyle lat napierdalają nas i zmuszają do pajacowania.Koniec kurwa,tym razem skurwysyna rozszarpie na oczach publiczności.Może potem dostane wpierdol ale warto...Dawać kurwa RRRRRRrrr!!!"
Lwy żyją na sawannie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów