📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Jestem lwem.Królem dżungli, a znowu stoje na tym jebanym podeście, na tej pierdolonej scenie i znowu te dwie pierdolone mendy robią ze mnie debila.Tyle lat mnie trzymią w zamknięciu.Tyle lat napierdalają nas i zmuszają do pajacowania.Koniec kurwa,tym razem skurwysyna rozszarpie na oczach publiczności.Może potem dostane wpierdol ale warto...Dawać kurwa RRRRRRrrr!!!"
a wieczorem schabowe z lewka
Ale pyski czerwone już są... natury nie oszukasz
ale cyrk kurwa mać ...
Na taki cyrk bym poszedł
Myslicie ze latwo jest wytresowac takiego lwa?
Nawet jak zaczynaja tresure od lwiatek, musza je srogo napierdalac, razic pradem tudziez oblewac woda aby w koncu zaczely wykonywac polecenia swoich panow.
I nie jest to glaskanie patyczkiem, tylko maksymalna tresura przy uzyciu sily, bo chyba nie prosza "mily panie lwie, wskocz pan na to krzeslo."
Ludzie nie widza tego co te zwierzeta przezywaja za kulisami, maja ucieche z marnego widowiska dlatego sto wujow w dupsko cyrkowi.
Nic dziwnego ze lwy w koncu zapragnely pozbyc sie tego pseudo tresera. Po czescie na pewno dlatego ze sa dzikimi zwierzetami, a po czesci po porstu mialy dosyc fucking around.
Nawet jak zaczynaja tresure od lwiatek, musza je srogo napierdalac, razic pradem tudziez oblewac woda aby w koncu zaczely wykonywac polecenia swoich panow.
I nie jest to glaskanie patyczkiem, tylko maksymalna tresura przy uzyciu sily, bo chyba nie prosza "mily panie lwie, wskocz pan na to krzeslo."
Ludzie nie widza tego co te zwierzeta przezywaja za kulisami, maja ucieche z marnego widowiska dlatego sto wujow w dupsko cyrkowi.
Nic dziwnego ze lwy w koncu zapragnely pozbyc sie tego pseudo tresera. Po czescie na pewno dlatego ze sa dzikimi zwierzetami, a po czesci po porstu mialy dosyc fucking around.
Coś pięknego. Ogladam to w kółko, mistrzostwo !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów