📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pener srener, to jest proces wyciskania maści na ból dupy w ilościach hurtowych
Uwaga jestem fachowcem, to się nazywa "Implozja" dziękuję dobranoc, dalsze komentarze są zbędne.
Oglądam, myślę sobie "jebnie", ale tego to się nie spodziewałem :O
Taka większa wersja zgniatarki do puszek .
odszunąć się z drogi szkurwyszyny ,jestę ekspertę.Jest to zjawisko implozji.Podgrzewając wode ,podgrzewa również się powietrze znajdujące się w środku puszki.Woda wraz z rosnącą temperaturą paruje coraz intensywniej i para wodna całkowicie wypełnia puszkę, wypychając nadmiar powietrza i pary wodnej przez otwór u wylotu puszki.Jeśli takową puszke włoży się do zimnej wody temperatura gwaltownie zmniejsza się ,a para wodna skrapla się ,powodując to ,że we wnątrz puszki panuje większe ciśnienie niż na zewnątrz ,a siła z jaką cząstki napierdalają jej ścianki jest mniejsza niż siła naciskowa działająca na zewnątrz co prowadzi do? Aaa? do zgniecania puszki drodzy sadole i sadolki tak. taka właśnie sytuacja jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów