18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
wojniz2 2016-03-31, 17:04 11
Jezu, ale on niewyraźnie mówi.
Zgłoś
i................y 2016-03-31, 17:45 1
Na miniaturce też wygląda niewyraźnie. Niech weźmie Rutinoscorbin.
Zgłoś
gralix95 2016-03-31, 18:29
@up @2xup jak wasze matki jak chapią po bile. Koleś ma zajebiste programy i nie poddaje sie komercji co jest dość rzadkie w ich środowisku. Koleś dobrze gada
Zgłoś
G................D 2016-03-31, 19:14
Zgłoś
iOskar 2016-04-01, 1:45 1
Nawet spoko
Zgłoś
bocianoff 2016-04-01, 1:54 2
@garlix

Jaki jest powód, przez który się rzuciłeś do pierwszych komentujących? 'Jestem jebanym prostakiem' nie uznaję, bo to można łatwo wywnioskować po Twoim komentarzu. Jestem ciekaw co jeszcze się za tym kryje.
Zgłoś
gówniaczek 2016-04-01, 2:59
Widać, że sadol. Nic dziwnego, że ma taki głosik, skoro próbował chociaż części z tych szczutek z jajami z harda.

Ale garbi się okropnie, niedługo będzie występować w sit-upach, bo kręgosłup już nie będzie wyrabiał.

zwdzawada napisał/a:

jestem osoba eksperymentalna mam czasem takie schizy ze lezac w lozku mam ochote zdoic sie na siebie stoi my pyda pelen pecherz i zaczynam szczac na siebie w lozku..

Zgłoś
Cameleczek 2016-04-01, 10:06
Kurwa, niech w końcu zaczną nagrywać standupy z dźwiękiem podpiętym pod kamerę w jakiś sposób. Wkurwia mnie takie nagrywanie z głośnika...
Zgłoś
TB303 2016-04-01, 11:13 2
gralix95 napisał/a:

@up @2xup jak wasze matki jak chapią po bile

Ty pierdolony gimbusie, takimi tekstami to możesz błyszczeć u swoich kolegów gimbusów, a nie u dojrzałych ludzi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów