Naczelny sadysta stand upu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Naczelny sadysta stand upu
Na miniaturce też wygląda niewyraźnie. Niech weźmie Rutinoscorbin.
@up @2xup jak wasze matki jak chapią po bile. Koleś ma zajebiste programy i nie poddaje sie komercji co jest dość rzadkie w ich środowisku. Koleś dobrze gada
@garlix
Jaki jest powód, przez który się rzuciłeś do pierwszych komentujących? 'Jestem jebanym prostakiem' nie uznaję, bo to można łatwo wywnioskować po Twoim komentarzu. Jestem ciekaw co jeszcze się za tym kryje.
Jaki jest powód, przez który się rzuciłeś do pierwszych komentujących? 'Jestem jebanym prostakiem' nie uznaję, bo to można łatwo wywnioskować po Twoim komentarzu. Jestem ciekaw co jeszcze się za tym kryje.
Widać, że sadol. Nic dziwnego, że ma taki głosik, skoro próbował chociaż części z tych szczutek z jajami z harda.
Ale garbi się okropnie, niedługo będzie występować w sit-upach, bo kręgosłup już nie będzie wyrabiał.
Ale garbi się okropnie, niedługo będzie występować w sit-upach, bo kręgosłup już nie będzie wyrabiał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów