Derrick Lewis wygrywa z Curtisem Blaydsem w pierwszej minucie dwudziestej szóstej sekundzie drugiej rundy przez potężny podbródkowy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I bardzo dobrze, że dobijał! To sędzia ma przerwać w odpowiednim momencie walkę a nie zawodnik.
banerr napisał/a:
O znalazł się miłośnik czarnuchów. Jak by mógł to opierdalałby im kaszankę.
W przeciwieństwie do ciebie wole kobiety i nie opierdalam jak ty kiełbachy nikomu. Niestety jak widać po piwach was zboczeńców jest tu coraz więcej.
banerr napisał/a:
Dzięki, poprawiłeś mi humor. Pozdro
banerr napisał/a:
Jedyny czarny ktorego szanuje to pracujacy czarny i stefan burnett
xXx5226 napisał/a:
Już się zbiegli podwórkowi eksperci od mma wraz z osiedlowymi fajterami toczący walki pod monopole oraz okazjonalnie w Lidlu o karpia ... Gdybyście takiego na ulicy spotkali to obsrali byście się po same pachy.
Pamiętaj, że to polskie forum gdzie pełno polaczków. Dla nich każdy czarny to śmieć. Nie ważne, że ten turaj ma pracę i jest dobry w tym co robi i zarabia nie małe pieniądze o których przeciętny tfu polaczek może pomarzyć. Dla polaczka co kończy zawodówkę, pracujący za najniższą krajową, nigdy nie będący na wakacjach dalej niż "wypad za miasto" osoba która coś osiągneła a w tym przypadku Afroamerykanin zawsze będzie gorszym sortem. No i też taka moda w polaczkowie. Wrzucanie na Afroamerykanów.. jeden zaczyna a kolejni zawodówkowicze wtórują. Wzajemna adoracja jełopów z 2000-2500 złotych na miesiac netto. Czego się spodziewasz po takich osobach? Konstruktywnej opinii/wypowiedzi?
....
tu miał być merytoryczny komentarz jednak został usunięty przez autora, sory.
tu miał być merytoryczny komentarz jednak został usunięty przez autora, sory.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów