Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tresowane małpy, bo walczą nieco bardziej sportowo od ścierwoa BLM, ale jednak małpi instynkt kazał dobić nieprzytomnego i leżącego bezwładnie na plecach.
Jakby mógł to jeszcze by mu poskakal po głowie dla pewności
moim zdaniem wygrał w 11 sekundzie.
Już się zbiegli podwórkowi eksperci od mma wraz z osiedlowymi fajterami toczący walki pod monopole oraz okazjonalnie w Lidlu o karpia ... Gdybyście takiego na ulicy spotkali to obsrali byście się po same pachy.
Już się zbiegli podwórkowi eksperci od mma wraz z osiedlowymi fajterami toczący walki pod monopole oraz okazjonalnie w Lidlu o karpia ... Gdybyście takiego na ulicy spotkali to obsrali byście się po same pachy.
O znalazł się miłośnik czarnuchów. Jak by mógł to opierdalałby im kaszankę.
GAY ALERT! GAY ALERT! GAY ALERT!
Rebeliant, to tak sie robi;
nie zesraj się
to sie tak robi;
Poprawiłem. Masz 100% rację, że tak się powinno robić. Plik zapisany na przyszłość. Dzięki.
Edit: Ile ty masz kurwa pozapisywanych tych kogutów na dysku? ;p
A ja bym se trzepał?
gdzie tu sport?
Te bitki sa dla pojebow i dziwek co zrobią wszystko dla kasy
Bili byście się gdybym wam dał po 100 tyś zł?
A ja bym se trzepał?
gdzie tu sport?
Te bitki sa dla pojebow i dziwek co zrobią wszystko dla kasy
Oraz dla wszystkich ludzi chcących to obejrzeć i płacić za to widowisko.
Każdy sposób na dojenie kasy w sposób legalny jest dobry.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów