📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
skoro wrzuciłeś brakujące ogniwa ewolucji dorzucę ich samicę sprawdzającą co tak zanęca czarnych samców:
Bardzo fajni ludzie. Wychowani, cywilizowani i inteligentni (napewno). Jedynym rozwiązaniem dla nich jest dać inne pole do popisu:
2 kg toksycznego gazu rzucić na salę i zamknąć na kilka godzin. Później posprzątać śmieci i spalić.
Dla mnie ta rasa nie powinna istnieć powinni wybić wszystkich od dzieci po kobiety nie ważne stary młody kobieta mężczyzna wszystkich do jednego pieca
Kto nigdy nie grał w bilard z miejscowymi, w wioskowej knajpie, niech pierwszy rzuci kijem...
Czarna 8 zbita
Co w tym dziwnego że zwierzęta zachowują się zgodnie ze swoją naturą?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów