Latrysha sprzedała kopa starszej pani bo ta ponoć na nią kaszlneła i się bała że złapie małpią grypę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Latrysha sprzedała kopa starszej pani bo ta ponoć na nią kaszlneła i się bała że złapie małpią grypę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale to w sumie lubię w czarnuchach - jak sie nawzajem obrzucają gównem I to z jakim oddaniem wymawiają "bitch" i stek innych przekleństw ;>
Ale, że ktoś to wyciągnął stamtąd. Raz, że jakiej to trzeba siły takiego hipopotama (jeszcze rozjuszonego) dźwignąć, a dwa, że jakby tam został to oprócz uszkodzeń pociągu pewnie reszta stada jeszcze by się cieszyła.
Nawzajem mogą się bić.
Ale zwróćcie uwagę, że mimo wieku rzęski przyklejone, peruka na łbie, wszystko na miejscu
widać że specjalnie tam wpadła kurwa stara czarna, pod koniec, teraz pewnie myśli że dostanie 100 mln usd odszkodowania jak za gorący kubek w mcdonalds, chuj jej w tą czarną dupę
Ech, tak se kopnąć murzyna na tory bez posądzenia o rasizm. To nie dla białych.
Nawzajem mogą się bić.
Utylizacja dla obu, tak dla pewności
Na świecie największe bezpośrednie zagrożenie tworzy komar.
Drugi w kolejce jest człowiek. ( w polszy pierwszy ) Teraz homo sapiens ma kolejną religię i jednocześnie powód do zabijania się.
"Nie umrzesz od covida... antymaseczkowiec kopnie Cię na tory" albo zadźga, co tam w danym kraju.
Rozwala mnie ta wojna. Boję się śmierci to będę zabijał innych. Może nazwą to świętą wojną. Będzie tak bardziej świecko. Albo krucjatą... klawo...
Drugi w kolejce jest człowiek. ( w polszy pierwszy ) Teraz homo sapiens ma kolejną religię i jednocześnie powód do zabijania się.
"Nie umrzesz od covida... antymaseczkowiec kopnie Cię na tory" albo zadźga, co tam w danym kraju.
Rozwala mnie ta wojna. Boję się śmierci to będę zabijał innych. Może nazwą to świętą wojną. Będzie tak bardziej świecko. Albo krucjatą... klawo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów