Coś chyba poszło nie tak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś ich w chuja zrobił w szpitalu, ot i cała historyja.
Pewnie ich pan sobie zażyczył towarzystwa jego żony pewnej nocy ;]
to nie albinizm. jego żona to poprostu kurwa. wiadomosci.onet.pl/2199713,12,czarnoskorzy_rodzice__biale_dziecko_-_ni...
Widać, że rodzice są dumni z dzidzi i kochają to dziecko, to jest najważniejsze.
W murzyńskiej wiosce w Afryce, młodemu małżeństwu urodziło się białe dziecko. Taki przypadek to straszny wstyd, nie tylko dla rodziców, ale i dla całej wioski, dla tego też starszyzna kazała małżeństwu pokazać dzieciaka szamanowi.
Szaman obejrzał dziecko, rodziców i się pyta:
- To wasze?
- Tak, nasze.
-(do kobiety) Nie puszczałaś się?
- Nie
- Robione po murzyńsku w chacie?
- Tak
- (do męża) A palec jej w tyłku trzymałeś?
- Nie
- I tamtędy się światło dostało!!! .
ot cała historia
Szaman obejrzał dziecko, rodziców i się pyta:
- To wasze?
- Tak, nasze.
-(do kobiety) Nie puszczałaś się?
- Nie
- Robione po murzyńsku w chacie?
- Tak
- (do męża) A palec jej w tyłku trzymałeś?
- Nie
- I tamtędy się światło dostało!!! .
ot cała historia
A on dalej wierzy że to jego dziecko aHaHaHaHaHaHa
Niech tak pomyśli co to za impreza była 9 miesięcy wcześniej...
Niech tak pomyśli co to za impreza była 9 miesięcy wcześniej...
@up
dobrze ze nie szczeka ;-]#
dobrze ze nie szczeka ;-]#
Się kłócicie jak dzieci... a to po prostu EPIC FAIL!
Tak więc człowiek pochodzi od murzyna... a miałem nadzieję, że jednak od małpy:F:F:F
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów