Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tak żyje na socjalu, wozi się jakims przeciętnym samochodem w USA ,a w pl to by się lekarz nie ppwstydzil...
To jest tak chore że to tylko lewica mogła tak wymyślić
Afrykę trzeba cała wysterylizować i zasiedlić ludźmi.
Dzisiejsi murzyni powinni dziękować białym że ich pra pra dziadków sprowadzili do cywilizowanego świata. Przecież w Afryce ona urodziłaby się w chatce z gówna, miałaby 50/50 szans że przeżyje okres niemowlęcy, kolejnie obrzezaliby/wycieliby jej łechtaczkę, nałożyli jakieś krążki na szyję żeby zrobić z niej żyrafę. następnie zależy od kultury albo by napierdalala na polu cały dzień, albo zapierdalala piechotą 20 km po wiadro wody. Dieta jakiś maniok przez cały dzień /miesiąc i raz do roku obierki że szczura, Miałaby kolejnych 10 szympansow, z których 70procent by przeżyło i wpieprzalo piach. Bo oni mnożą się jak zwierzęta. Nie jak ludzie którzy kalkulują czy stać ich na dziecko, czy będą mieli za co wykarmic itd. tylko jebia się jak koty.
A tak żyje na socjalu, wozi się jakims przeciętnym samochodem w USA ,a w pl to by się lekarz nie ppwstydzil...
To jest tak chore że to tylko lewica mogła tak wymyślić
Afrykę trzeba cała wysterylizować i zasiedlić ludźmi.
A mi sie wydaje że świat był by w lepszym położeniu jak te czarne PASOŻYTY byly by odeslane do afryki w ramach reparacji, bo przecież w USA tak im źle, tyle rasizmu tam... a w afryce nie ma rasizmu.
Ameryka około 75% budżetu przeznacza na socjal ( benefity, renty, emerytury ) pomyślcie sobie ile kasy idzie na te niewdzięczne, bezmózgie, agresywne małpoludy.
A mi sie wydaje że świat był by w lepszym położeniu jak te czarne PASOŻYTY byly by odeslane do afryki w ramach reparacji, bo przecież w USA tak im źle, tyle rasizmu tam... a w afryce nie ma rasizmu.
Ameryka około 75% budżetu przeznacza na socjal ( benefity, renty, emerytury ) pomyślcie sobie ile kasy idzie na te niewdzięczne, bezmózgie, agresywne małpoludy.
Jeszcze lepiej by było gdyby ich z Afryki w ogóle nie przywieźli.
Czego chcecie od pojemnika na sperme ??
Co? Ty chciałeś to ruchać? To tak jakbyś chciał psa, czy kota, to zoofilia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów