📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To gówno jest ustawione. Oczy bolą
Gówno czy nie gówno ale uśmiałem się, komicznie to wygląda . i CHUJ w to czy ustawione, wygląda zabawnie
to teraz już wiem skąd się wzięło powiedzenie "dostał w ryj aż się kopytami nakrył". Nie sądziłem, że to możliwe.
Mortal Kombat Afryka
gustav665 napisał/a:
Jak to jest ustawione, to Laola jest kobietą.
Zdania są podzielone, jedni twierdzą że to baba, inni że gej a jeszcze inni że to kobieta sadistica. Wybierz coś sobie...
saves napisał/a:
I było ich z Afryki wywozić?
Problemem nie było ich wywożenie z Afryki tylko pozwalanie im się mnożyć po wywiezieniu. Tak samo biali panowie co ruchali murzynki a potem bękarty zostawiali i z czarnego zrobili się brązowi.
Osobiście nie rozumiem jak można chcieć ruchać taką murzynkę z Afryki 100% czarną.
Dla mnie taka czysta rasa murzyńska (mówię o takich w chuj czarnych rdzennych murzynach) jest po prostu nieatrakcyjna a co za tym idzie nie pociąga mnie seksualnie.
Tu nie chodzi o rasizm. Zwyczajnie są brzydkie.
(a zdjęcie wybrałem w miarę normalnie wyglądających z ciała)
O gustach zwykło się nie rozmawiać
1000 lat później
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów