Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Murzyn po lewej ukradł portfel albo telefon.
0:00 rozgląda się czy nikt nie patrzy,
0:02 daje nura
0:04 wyciąga łup
0:07 odjeżdża
Na pierwszy rzut oka myślałem że chodzi o tankowanie rurą wydechową ale później...
Murzyn po lewej ukradł portfel albo telefon.
0:00 rozgląda się czy nikt nie patrzy,
0:02 daje nura
0:04 wyciąga łup
0:07 odjeżdża
dzięki kurwa, nie zauważyliśmy
PS tankowanie rurą wydechową
dzięki kurwa, nie zauważyliśmy
PS tankowanie rurą wydechową
Gdybyś nie wychodził z piwnicy też byś nie widział jak wygląda tankowanie gazu
Nie patrzmy stereotypowo.
U polaków też wielu takich, co jak czegoś nie zapierdolą na co dzień to się czują niespełnieni.
@Abraxus
U polaków też wielu takich, co jak czegoś nie zapierdolą na co dzień to się czują niespełnieni.
Faktycznie kurwa wiedziemy w tym prym...
Tak kradniemy na potęgę, że musiałem z 3 screenów jeden obrazek zrobić aby się dokopać na dół tabeli
No może mniej domów okradamy ale za to ile samochodów.
I źle mnie zrozumiałeś, ja jestem z rodaków dumny bo mają skilla jak żaden naród.
Bo to nie sztuka zbić szybę w domu, ukraść telewizor i dać się złapać jak jakiś głupi nigga, sztuka otworzyć bezkluczykowo samochód za 200 tyś w 15s, rozebrać go na części do następnego dnia.
@~Erutlev
I źle mnie zrozumiałeś, ja jestem z rodaków dumny bo mają skilla jak żaden naród.
Bo to nie sztuka zbić szybę w domu, ukraść telewizor i dać się złapać jak jakiś głupi nigga, sztuka otworzyć bezkluczykowo samochód za 200 tyś w 15s, rozebrać go na części do następnego dnia.
Łatwiej ukraść nowy samochód za 200tys niż stary to raz, a dwa nie jest to powód do dumy, że ktoś potrafi kraść ty kurwa polaczku.
@~Erutlev
Statystyki ci kurwa nie sprzyjają w tym pierdoleniu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów