Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O! widzę że komuś internet podłączyli.
Tak - tobie, zjebie genetyczny!
W taki sposób można zmanipulować WSZYSTKO - nie mówię, że w świeci kleryków jest OK - ale jak na razie media ogólne nie opublikowały tego i nie ma oficjalnego dochodzenia!!!!!!!!!!!!!!!
Niby coś się dzieje (a przynajmniej działo). Jeden z pierwszych-lepszych artykułów - google.com/amp/s/www.se.pl/opole/moj-szatan-czaja-skandal-w-diecezji-o...
Jeden z pierwszych-lepszych artykułów -
Kurwa... Super Expres wiarygodnym źródłem informacji...
fejk jakiś
Wy fejkowcy już mnie wkurwiacie. Nie można wpisać w google "ksiądz Wojciech Lippa" i zobaczyć czy coś takiego było a dopiero pisać fejk.
Wy fejkowcy już mnie wkurwiacie. Nie można wpisać w google "ksiądz Wojciech Lippa" i zobaczyć czy coś takiego było a dopiero pisać fejk.
Dokładnie, ziom. Tym popierdułkom trudno chuja podnieść, a co dopiero wyszukać czegoś w necie. Przed chwilą zostałem zjebany, że dałem link do SupExpr.... A te wasze prawicowe media coś o tym mówią? Oglądajcie dalej TVpizda, to może będzie lepiej... Ja pierdolę
Tak tak parafianie!.. W niedzielę do kościoła zapierdalać, rzucać na tace hajs, bo was kurwa mityczny staruszek siedzący w chmurach do kotła wrzuci.. Ha, tfuu.. Ścierwa.
Cikaw jestem co robiłeś w święta wielkanocne i boze narodzenie, bo każdy taki kurwa cfaniak a potem zapierdala uboczami z koszyczkiem aby jajeczka poświęcić albo siedzi na pasterce
Kurwa... Super Expres wiarygodnym źródłem informacji...
Weź pierdolnij się w ten twój pusty łeb, debilu! Wiesz co to znaczy "pierwszy-lepszy"? Masz tu kurwa ode mnie w gratisie skrócony kurs wyszukiwania w tak skomplikowanej wyszukiwarce, jaką jest GOOGLE: wbij na google. pl, wpisz słowo-klucz (wiesz co to znaczy, czy zrobić dla ciebie, kretynie, osobny instruktaż?) np. "Wojciech Lippa" i kliknij SZUKAJ. Wyskoczy ci kilkaset lub kilka tysięcy wyników i możesz sobie wybrać który tylko chcesz. Ja pierdolę... Takich jak ty powinni w zoo zamiast zwierząt pokazywać...
Cikaw jestem co robiłeś w święta wielkanocne i boze narodzenie, bo każdy taki kurwa cfaniak a potem zapierdala uboczami z koszyczkiem aby jajeczka poświęcić albo siedzi na pasterce
Siedziałem sobie w domu i w dupie wszystko miałem a do kościoła chodzę co najwyżej na pogrzeb lub ślub z szacunku do danej osoby baranku boży.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów