📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
fejk jakiś
A może nie chciał ściągnąć gaci do srania i cały czas zasrywal sutannę i dzwoni do niego wkurwiony pracz z diecezji ?
Tez tak myślę bo chyba nie był by tak głupi aby dzwonić z takim biznesem pozatym nie było w tvn wiec fejk
programista4k napisał/a:
fejk jakiś
Tez tak myślę bo chyba nie był by tak głupi aby dzwonić z takim biznesem pozatym nie było w tvn wiec fejk
Zawsze się trochę rucha kleryków
W taki sposób można zmanipulować WSZYSTKO - nie mówię, że w świeci kleryków jest OK - ale jak na razie media ogólne nie opublikowały tego i nie ma oficjalnego dochodzenia!!!!!!!!!!!!!!!
Ktoś jest tak głupi, żeby dać się nabrać?
Tak tak parafianie!.. W niedzielę do kościoła zapierdalać, rzucać na tace hajs, bo was kurwa mityczny staruszek siedzący w chmurach do kotła wrzuci.. Ha, tfuu.. Ścierwa.
jestem na 2:30.... bym juz siedzial bo ten pseudo ksiadz dostal by swiecznik razem z witrazem w dupe jeszcze bym to nagral oj....
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów