Opis : Program to Wild boyz gdzie wystepują Steve - O i Chris Pontius znani z między innymi z jackass'ów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Opis : Program to Wild boyz gdzie wystepują Steve - O i Chris Pontius znani z między innymi z jackass'ów
O kurwa ... kac grzechotnik.
Nie obrażając Twoich rodziców - stracili oni na ciebie jakieś pół minuty swojego czasu, a potem 9 miesięcy musieli się pierdolić z Tobą, więc to nic w porównaniu do tych twoich 50 sekund.
Nie obrażając Twoich rodziców - stracili oni na ciebie jakieś pół minuty swojego czasu, a potem 9 miesięcy musieli się pierdolić z Tobą, więc to nic w porównaniu do tych twoich 50 sekund.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów