Happy birthday
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nawet ich kurwa nie stać na porządny kabel od prodiża tylko jakimś gównianym paskiem go smyra... nawet go kurwa nie przytrzymał tylko mu uciekał cały czas :/
Chyba sie podniecił skoro tarmosi sutka na koniec !: D
Przynajmniej wychowywać dzieci potrafi. Może z tego bitego murzyna wyrośnie ktoś porządny.
wielki gangster, ja widzialem kiedys murzynka, ktory mial w zdjeciach flage swojego afrykanskiego kraju - to jest postawa
Zajebisty grzyb na suficie
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
Młody lansował się na fejsbooku i zgrywał gangstera, to drugi dał mu zajebisyą nauczkę. wideo prawdopodobnie wylądowało na koncie młodego brawo dla pana z paskiem
panem to moge byc ja, a ty bedziesz sluzacym mojego czarnucha czyli kamerdynerem 3 kategorii
pasek pewnie kradziony...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów