Happy birthday
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dla wszystkich co nie zrozumieli:
Młody lansował się na fejsbooku i zgrywał gangstera, to drugi dał mu zajebisyą nauczkę. wideo prawdopodobnie wylądowało na koncie młodego brawo dla pana z paskiem
Młody lansował się na fejsbooku i zgrywał gangstera, to drugi dał mu zajebisyą nauczkę. wideo prawdopodobnie wylądowało na koncie młodego brawo dla pana z paskiem
@up Jak można nosić dwie pary majtek?
murzyn tresuje murzyna interesujące
kablem go kurwa, a nie paskiem
… sarkazmu się chwyta.
ahhh
te piękne czasy...
ahhh
te piękne czasy...
@CockSparrer
dzięki za tłumaczenie bo jestem jebanym gimbusem i nie zrozumiałem nic po za słowem facebook !
dzięki za tłumaczenie bo jestem jebanym gimbusem i nie zrozumiałem nic po za słowem facebook !
yoshi no ja tam z tego ich mudzyńskiego dialektu nic nie zrozumialem xd jako przecinek madafaka i do przodu
CockSparrer napisał/a:
dla wszystkich co nie zrozumieli:
Znasz język murzyński ?
Chyba będzie jakieś rżnięcie, stary już spodnie opuszcza
te czarnuchy to zawsze grube dupy mają a i tak im spodnie spadają ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów