📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Musi się czuć wypalony zawodowo.
dobrze, że to nie lata 70, bo zanim by zajarzył co się dziej cała fabryka poszłaby z dymem
pewnie się zamyślił i czacha dymi
Mądre to to jest, ja się pytam?
Przynajmniej próbował pracować
nie czuł bo nie ma mózgu
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Nowy Lewacki znicz olimpijski
Bo z tego co wiem to on jest gejem po zmianie pci,gender czy jak oni tam to kurwa nazywajo.
Aaa aaa iii jeszcze jest feministą.
I jest też złodziejem. Bo przecież powszechnie wiadomo, że to na nich ( złodziejach) czapki goreją.
Bo z tego co wiem to on jest gejem po zmianie pci,gender czy jak oni tam to kurwa nazywajo.
Aaa aaa iii jeszcze jest feministą.
I jest też złodziejem. Bo przecież powszechnie wiadomo, że to na nich ( złodziejach) czapki goreją.
Jak kurwa można nie zauważyć że nie ma, lub jest zakręcony gaz osłonowy - no dobra, kolor skóry. Ale koledzy po fachu też nic nie zauważyli. GDZIE TO KURWA JEST? A migomat za 10 000+, ekrany spawalnicze - no niby 20/21 wiek.
@up
a jak Ty kurwa geniuszu poznałeś, że "nie ma lub jest zakręcony gaz osłonowy", bo ciekawy jestem?
Bo iskry lecą, nie?
Res0r napisał/a:
Jak kurwa można nie zauważyć że nie ma, lub jest zakręcony gaz osłonowy
a jak Ty kurwa geniuszu poznałeś, że "nie ma lub jest zakręcony gaz osłonowy", bo ciekawy jestem?
Bo iskry lecą, nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów