synek bo jak ja ci pierdolne to cie krew zaleje
ps widze ze przyszło tu sporo postępowych i nowoczesnych kurew
Widzę, że przyszedł tu patriota spod znaku 88 !
Jak ty w ogóle śmiesz odwoływać się do symboliki nazistowskiej i jednocześnie coś pierdolić a patriotyzmie? Kilka milionów zabitych Polaków podczas II ww masz w dupie?
Nie dość, że debil, to jest zdrajca...
Widzę, że przyszedł tu patriota spod znaku 88 !
Jak ty w ogóle śmiesz odwoływać się do symboliki nazistowskiej i jednocześnie coś pierdolić a patriotyzmie? Kilka milionów zabitych Polaków podczas II ww masz w dupie?
Nie dość, że debil, to jest zdrajca...
1 nie mówiłem o tobie, tzn nie z imienia
2 wmawiaj sobie kim jestem choć mnie nie znasz ale takie jest lewactwo "tam się kończą twoje fakty gdzie moje uczucia"
3 widzę że ciebie to boli więc jebac zamordowanych polaków, heil hitler i do gazu a i nie zapomnijmy o najważniejszym...są ludzie i podludzie i inne rasy gorsze a i jebać feministki...ufff tylko się nie potnij, powiedział bym coś jeszcze ale dostane w5 a jak napisze na pw to...to jak znam lewactwo zaraza napiszesz do adminów.
ps do ludzi inteligentnych. myślcie kurwa i nie bądźcie jak takie kurestwo spod znaku antify co pierdoli o innych, że są zdrajcami...a ścierwo do polski by wpuściło bydło, pozwoliło by na śluby homo i inne gówna które zniszczą Polskę
@Filogyna jeśli JA nie jestem patriotą,jeśli JA jestem zdrajcą, i naziolem ( faszystą owszem) i kim tam mnie nazwiesz to ty kim jesteś ? zbawicielką kraju ? to go ratuj kurwa droga wolna...spróbuj już teraz, przerób siebie na breloczek do domu....no wkurwiła mnie kurwa jebana...tak tak złapałem baita a ciebie kurwo oby te twoje ukochane czarnuchy zajebały
1 nie mówiłem o tobie, tzn nie z imienia
2 wmawiaj sobie kim jestem choć mnie nie znasz ale takie jest lewactwo "tam się kończą twoje fakty gdzie moje uczucia"
3 widzę że ciebie to boli więc jebac zamordowanych polaków, heil hitler i do gazu a i nie zapomnijmy o najważniejszym...są ludzie i podludzie i inne rasy gorsze a i jebać feministki...ufff tylko się nie potnij, powiedział bym coś jeszcze ale dostane w5 a jak napisze na pw to...to jak znam lewactwo zaraza napiszesz do adminów.
ps do ludzi inteligentnych. myślcie kurwa i nie bądźcie jak takie kurestwo spod znaku antify co pierdoli o innych, że są zdrajcami...a ścierwo do polski by wpuściło bydło, pozwoliło by na śluby homo i inne gówna które zniszczą Polskę
@Filogyna jeśli JA nie jestem patriotą,jeśli JA jestem zdrajcą, i naziolem ( faszystą owszem) i kim tam mnie nazwiesz to ty kim jesteś ? zbawicielką kraju ? to go ratuj kurwa droga wolna...spróbuj już teraz, przerób siebie na breloczek do domu....no wkurwiła mnie kurwa jebana...tak tak złapałem baita a ciebie kurwo oby te twoje ukochane czarnuchy zajebały
Naucz się pisać, "faszysto" :*.
Chcesz powiedzieć, że wpisałeś sobie przez przypadek "88" w nicku ? Ok, nie jesteś 'zdrajcą', a po prostu kretynem . Niejeden skułby ci za to mordę - nie z perspektywy 'antify', a raczej Polaka.
A teraz idź już lewaku (czyż faszyzm nie jest utożsamiany z lewactwem, powiedzcie mi?) błaźnić się grą w patriotę gdzie indziej .
Wiele razy już pisałem, że ja nie czuję żadnej więzi z tym narodem i z tym krajem
Jednak siedzisz w tym katolskim zaścianku, pracujesz dla Polaka i wchodzisz na polskie forum.
Ktoś ciebie więzi i trzyma pistolet przy głowie?
Ktoś ciebie do tego zmusza panie kosmopolito?
Nie? Serio? NIE?
No to polecam wyprowadzkę w dowolne miejsce na świecie w którym będziesz czuł się spełniony życiowo i szczęśliwy skoro tak źle ci tutaj.
Chcesz powiedzieć, że wpisałeś sobie przez przypadek "88" w nicku ?
Wpisał sobie w nicku rok urodzenia tak jak mnóstwo osób na świecie ale dla niektórych to zbyt trudne do zrozumienia
Kogo próbujesz oszukać, półgłówku? Siebie samego?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów