📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ten ostatni znaczek to jest zakaz wycierania w to kutasa czy jak?
Mnie osobiście najbardziej dziwi ostatni rysunek. Nie prasować chu.em?
A może "nie ruchać szmaty"?
marmur10 napisał/a:
Mnie osobiście najbardziej dziwi ostatni rysunek. Nie prasować chu.em?
S.vonKreff napisał/a:
A może "nie ruchać szmaty"?
"Nie dla chujów". Czyli nie moglibyście tego nosić.
Ten ostatni to apel: Nie dla Gender!!! Ccialem byc modny...
Polecam w związku z tą firmą posłuchać: Tyler, the Creator oraz Odd Future i wtedy będzie wam wiadomo o co chodzi
rzadko tu się udzielam ale nie od dziś wiadomo że ostatnio sadistic to portal dla nołlajfów upośledzonych kulturowo, muzycznie, w sztuce i politycznie. przestańcie drzeć te głupie japy lewaki i prawaki bo dobrzy jesteście tylko za monitorkiem. GOLFWNG props. pozdrawiam wszystkich napinaczy dupy z wszystkich opcji światopoglądowych.
A ten ostatni to nie czasem "Nie dla faceta"? No bo w taki wzorek to tylko pedał mógłby nosić.
Kapitan Cena napisał/a:
To znaczy, że bawełnę zbierali czarni z nie naturalnego chowu
Odd Future Wolf Gang Kill Them All Dont Give A Fuck Litter Life Bacon Boys Loiter Squad Butt Fuck Bitch Niggas
Sclave, Slaves, Słowianie - W wielu językach "Słowianin" pochodzi od łacińskiego słowa niewolnik. Tak nazywali nas Rzymianie. Czyli wyprodukowane przez Słowian.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów