📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wiki:
Rolki agresywne – rolki przeznaczone do robienia ewolucji. Są to rolki, które mają specjalne płozy z miejscem do ślizgania się i soulplatami po których można się ślizgać podczas niektórych trików. Posiadają też bardzo twarde i małe kółka.
Rolki agresywne – rolki przeznaczone do robienia ewolucji. Są to rolki, które mają specjalne płozy z miejscem do ślizgania się i soulplatami po których można się ślizgać podczas niektórych trików. Posiadają też bardzo twarde i małe kółka.
Pener666 napisał/a:
Wiki:
hmm... sam sporo jeździłem na rolkach(skatepark itp.), ale tą nazwę dla tego typu rolek pierwszy raz widzę. Postawił bym Ci piwo ale wielbie szatana i tego combo'sa moze przelamac cos prawdziwie zajebistego
to są jacyś amatorzy. jeżdżą bez kasków
To jest dosyć zabawne że połamał się dopiero jak spadł z 5metrów, a jak wykonywali wcześniejsze tricki bez ochraniaczy to tylko się pozdzierali, a taki osobnik który jest full opancerzony na głowie, rękach, nogach i gdzie tam jeszcze będzie chciał przez głupi upadek który nie wygląda groźniej jak 80% tych w tym filmiku łamie sobie rękę albo nogę...
krew,pot i obdarte dupy.... to co sadole lubią najbardziej.
jesli to jest dla ciebie ich czarna strona to chyba golisz cipki baletnicom.. to co w tym filmie zostało zawarte to najpiekniejszy aspekt tego sportu ... nie ma to jak z chwala i usmiechem przypierdolic po czym wstac i jechac dalej ..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów