📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pamiętaj prawda jest okrutna kolor brunatny jest kolorem gówna
leonidkacap napisał/a:
pamiętaj prawda jest okrutna kolor brunatny jest kolorem gówna
Chyba twojego. Moje gówno zawsze jest koloru białego.
PsikutaBezS napisał/a:
Chyba twojego. Moje gówno zawsze jest koloru białego.
Mojego psa też. Żrecie to samo?
Ciekawe jakiego koloru będą siniaki? Bo będą po takim jebnięciu, no chyba że małpa zwyczajna jest jak ją napierdala ten brodacz o asfalt...
te czarne pomioty sa takl obleśne, że szkoda gadać... Kto chce patrzec a co dopiero placic takiej malpie
wy jesteście chyba ślepi. Przecież to czarny białas.
A mulatka niczego sobie, fajna dupa
A mulatka niczego sobie, fajna dupa
Zawsze uwielbiałem czarnulki, mulatki, dzisiejsze czasy mi to trochę obrzydziły. Najlepsze i tak są takie, które nie pamiętam z jakiego kraju z Afryki, Fazowski spał u takiego milfa, czarnulka, a wygląd całkowicie Europejski i w tym obszarze właśnie jest taka tylko mieszanka genów. Brałbym.
Praca alfonsa to jednak ciężka jest i ręce bolą od napierdalania dziwkami salta
Kooondor2000 napisał/a:
Zawsze uwielbiałem czarnulki, mulatki, dzisiejsze czasy mi to trochę obrzydziły. Najlepsze i tak są takie, które nie pamiętam z jakiego kraju z Afryki, Fazowski spał u takiego milfa, czarnulka, a wygląd całkowicie Europejski i w tym obszarze właśnie jest taka tylko mieszanka genów. Brałbym.
Fazowski to patostreamer, który gówno wiedział o krajach, po których podróżował, ale zawsze miał o nich dużo do powiedzenia i pierdolił różne bzdury. Oczywiście, z pozycji białego pana z cywilizowanej Europy, który gardził prymitywnymi tubylcami. Nic dziwnego, że ma tutaj fanów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów