Kolejne małe nieporozumienie w Stanach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak ja kocham Polskę może biednie ale jest super i o co ci chodzi
Czarne faszole atakują grupami białe słabe jednostki widać kto tu jest Pan a kto loser Swoją drogą amerykańce są skończeni Azja Rosja Indie Brazylia Sojusz BRICS to jest przyszłosć jeszcze Turasy do nich dołączą i pozamiatane
brylant1412 napisał/a:
jak ja kocham Polskę może biednie ale jest super i o co ci chodzi
Hahaha zdajesz sobie sprawę ,że jesteś mentalnym nigletem? Znaczy niewolnikiem? Skoro godzisz się na fałszywe poczucie bezpieczeństwa, kosztem twojej wolności i praw (która jest odbierana małymi fragmentami, tak żebyś nie poczuł ) i coraz większej presji na twoją produktywność (lub jej brak jeżeli godzisz się oddać to pierwsze w przyspieszonym tempie- socjal liczy się z kontrolą ). A wiesz co jest najgorsze? Że nie znasz świata, znasz tylko taki kreowany przez socjalmedia i telewizję (newsy, które są zazwyczaj złe, aby przyciągnąć widza). A zapewniam Cię ,że są jeszcze kraje równie piękne jak Polska, jednak z bardziej życzliwymi mieszkańcami niż Polacy, nie dający się zwariować propagandzie, gdzie można żyć "na poziomie " bez wysiłku i przekrętów, tak po ludzku wykonujac rzetelnie swoją pracę, bez obawy o jutro.
zasłużyła biała szmata, jakim to trzeba być ścierwem jebanym żeby się prowadzać z pierdoloną czarną małpą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów