Kolejne małe nieporozumienie w Stanach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A czarny książę pozwala jej spuszczać wpierdol.
Ale nic się nie stało. Od czasu spotkania z czarnym pęto już nie jest biała.
Ale nic się nie stało. Od czasu spotkania z czarnym pęto już nie jest biała.
szkoda ze jeszcze jej nie leciala piana z pyska... wsciekla malpiatka
Biali durniejsi niż małpy, bo mają dostęp do broni, ale wolą się napierdalać "honorowo", jak w dżungli. Chuda blondi nie miała szans i powycierała tylko asfalt swoją zgrabną dupcią.
ogolić na łyso kurwę!
Na końcu słuchać KKK, czy może gej gej gej?
nieporozumienie? to rasistowski atak na białą osobę
MordaWKubełSzmato napisał/a:
nieporozumienie? to rasistowski atak na białą osobę
Ona nie jest biala jak sie zapuszcza w getto kurwa jedna.
Wcale to a wcale nie szkoda mi tej białej kurewki. Dupczy się z czarnuchem. Ma za swoje. Dobrze, że jej nie założyli opony z benzyną na pusty łeb.
Z filmu widać, że zadaje się z ich stadem i ma pretensję do życia, że ktoś napierdalaniem po łbie, wskazuje jej miejsce na gałęzi?
Przezabawne jak u jej czarnucha, górę bierze lojalność wobec stada, która jest ponad troskę o swoją samicę.
Z filmu widać, że zadaje się z ich stadem i ma pretensję do życia, że ktoś napierdalaniem po łbie, wskazuje jej miejsce na gałęzi?
Przezabawne jak u jej czarnucha, górę bierze lojalność wobec stada, która jest ponad troskę o swoją samicę.
Wybrała sobie czarnego rycerza, a ten ja przywiózł na swoją dzielnie, żeby ją jego była trochę naprostowała czy tam powyginała.
typowe małpy! nawet tak samo łapami machają!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów