📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie zgodze sie, dobry maz powinien kupic swojej kobiecie murzyna do mycia kibla.
Aczkolwiek istnieje tez ryzyko, ze murzyn ukradnie kibel i ucieknie do afryki...
Aczkolwiek istnieje tez ryzyko, ze murzyn ukradnie kibel i ucieknie do afryki...
ferro mnie to rozśmieszyło więc dostaje piwko
i znowu ferro się udziela.. masakra
...to robota dla kobiet, czarnych kobiet
wpisałem wszystkie tagi jakie mam u siebie i nie znalazłem.
a teraz nie spinaj się już tak i zaczerpnij świeżego powietrza, pogoda sprzyja
a teraz nie spinaj się już tak i zaczerpnij świeżego powietrza, pogoda sprzyja
Wraith napisał/a:
Nie zgodze sie, dobry maz powinien kupic swojej kobiecie murzyna do mycia kibla.
a ja myślałem że najbardziej żenujący użytkownicy sadola mają obowiązek czyścić kible...
ja tu widze przeslanie do papierza. hakujemy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów