📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wiązka światła wypuszczona w horyzont jak by wróciła to by nie miała większej energii... Liczba fotonów by się nie zwiększyła, częstotliwość światła by się nie zmieniła a prędkość nie zwiększyła... pomysły i Twoje twierdzenia z dupy.
Jak widzimy obce cywilizacje mogły by prać w nich gacie...
AyCaramba napisał/a:
Wiązka światła wypuszczona w horyzont jak by wróciła to by nie miała większej energii... Liczba fotonów by się nie zwiększyła, częstotliwość światła by się nie zmieniła a prędkość nie zwiększyła... pomysły i Twoje twierdzenia z dupy.
Może chodziło mu o wykorzystanie grawitacji dziury oraz dysku akrecyjnego, w końcu taka dziurka czasami wyrzuca z siebie dżety, które są wyrzucane z niesamowitą prędkością co równa się ogromnej ilości energii. Ogólnie rzecz biorąc ten temat jest niezbadany, mocno dziewiczy. Więc skąd u ciebie ten ton wszystkowiedzącego zasmarkanego gówniarza?
@ hfbnmiuytp Nie sądzisz że gdyby autorowi chodziło o dżety to by o nich wspomniał?? Asysta grawitacyjna miała by przyspieszyć światło??
Temat niezbadany, ciekawy, wciągający i na prawdę lubię czytać/oglądać wszystko co zwiększa moją wiedzę w tym temacie.
Tutaj mamy: "kosmici mogli tak wykorzystywać czarne dziury" które dokładnie jest tyle samo warte co moja wzmianka o praniu w nich gaci. Wytknięcie głupoty, chujowych twierdzeń i gównianych teorii to wg Ciebie ton smarkacza?
łykaj dalej takie filmiki bez mrugnięcia i refleksji.
Temat niezbadany, ciekawy, wciągający i na prawdę lubię czytać/oglądać wszystko co zwiększa moją wiedzę w tym temacie.
Tutaj mamy: "kosmici mogli tak wykorzystywać czarne dziury" które dokładnie jest tyle samo warte co moja wzmianka o praniu w nich gaci. Wytknięcie głupoty, chujowych twierdzeń i gównianych teorii to wg Ciebie ton smarkacza?
łykaj dalej takie filmiki bez mrugnięcia i refleksji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów