📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cytat:
Security interweniował na czas
Jak robiłem w ochronie, to po pracy też miałem wyjabane, nie płacili mi za pomoc poza godzinami pracy, więc nie pomagałem
Nie rozumiem, czarny podczas bójki upadł na ziemie, a pobratymcy mu pomogli wstać? fake.
Chcesz by w Polsce też tak nowoczesnie było? Głosuj na PO/N./Razem
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
ktos tam gibona skręcał
ten niski jakiś taki kulturalny, po głowie mu nie skakał ani nic.
jaki tam kurwa maja syf na ulicach w tych gettach ja pierdole. do pieca z tym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów