Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kto nie zna historii jest skazany na jej powtarzanie.
Ja pamiętam okres rządów PO i nie wspominam ich dobrze. Czy jest ktoś kto kto pamięta te czasy i uważa że PO dobrze rządziło?
Ja pamiętam, dobrze rządzili. Zostawili pisiakom gospodarkę w doskonałym stanie, dlatego łatwo im było.
Dla tych którzy nie pamiętają, przegrali mając całe media - gazety, radio i TV. Jak źle trzeba było rządzić żeby doprowadzić do takiej porażki?
Trzeba było mieć gównianych speców od propagandy i Tuska daleko w Brukseli. Póki był na miejscu potrafił ich upilnować, potem odlecieli. I tylko o to mam do Tuska żal, że wypierdolił sobie na ciepłą posadkę, a Polaków zostawił z bandą nieudaczników, jak Schetyna, którzy się dali ograć pisiakom jak dzieci. Niech lepiej nie powtarza tego błędu.
bank centralny, sąd najwyższy, kluczowe firmy i Tuska
"Prezydent RP Bronisław Komorowski poinformował w środę, że kieruje do Marszałka Senatu postanowienie o zarządzeniu ogólnokrajowego referendum, które miałoby się odbyć 6 września 2015 r.
W referendum Polacy mają odpowiedzieć na pytania, czy opowiadają się:
za wprowadzeniem jednomandatowych okręgów wyborczych w wyborach do Sejmu;
za utrzymaniem dotychczasowego sposobu finansowania partii politycznych z budżetu państwa;
za wprowadzeniem zasady ogólnej rozstrzygania wątpliwości co do wykładni przepisów prawa podatkowego na korzyść podatnika. "
To było chwytanie się brzytwy, tak samo desperackie jak to referendum pisiarskie.
A co do jednomandatowych okręgów, to chujowy pomysł. Napatrzyłem się przez lata jak to działa w UK i teraz wiem, że największe upartyjnienie wyborów jest właśnie w JOW-ach. Wszędzie spadochroniarze. Liczą się tylko 2 największe partie i jedna mniejsza, a mali albo niezależni nie mają żadnych szans bo nikt na nich nie chce głosować, ludzie i tak wolą kandydatów partyjnych.
Równie dobrze mogli zapytać w referendum czy chcecie być bogaci. PiS was ruchał w dupę. Sam nawpuszczał tego ścierwa i jeszcze ma czelność pytać o to referendum.
Za dużo TVN typie... pokaż mi jakikolwiek dowód na te wyssane z palca liczby nawpuszczanych imigrantów
Czemu nie pytali o aborcję albo rozdział kościoła od państwa. To są pytania na które min. naród powinien się wypowiedzieć.
Ty lepiej zapytaj dlaczego ta cała "opozycja" nie zorganizowała takiego referendum? I wiesz co? Teraz jak nawwet zorganizują, to gówno z tego będziesz miał bo PiS powie - olać to referendum. I tyle jest warta ta gówno demokracja. Każdy kretyn, który wyrzucił referendum do kosza nie załuguje na żadną formę demokracji.
kto nie zna historii jest skazany na jej powtarzanie.
Ja pamiętam okres rządów PO i nie wspominam ich dobrze. Czy jest ktoś kto kto pamięta te czasy i uważa że PO dobrze rządziło?
Dla tych którzy nie pamiętają, przegrali mając całe media - gazety, radio i TV. Jak źle trzeba było rządzić żeby doprowadzić do takiej porażki?
Ludzie nie tylko mają krótką pamięć, ale jeszcze dają sobie wkładać do głowy różne rzeczy... cholerne bydło. Po osiągnięciu pełnoletności ludzie powinni być poddawani testom na podatność na manipulacje i każdy taki debil powinien być zsyłany z automatu do jakiegoś rezerwatu i tam dojony.
Ludzie nie tylko mają krótką pamięć, ale jeszcze dają sobie wkładać do głowy różne rzeczy... cholerne bydło. Po osiągnięciu pełnoletności ludzie powinni być poddawani testom na podatność na manipulacje i każdy taki debil powinien być zsyłany z automatu do jakiegoś rezerwatu i tam dojony.
No to ty, ze swoim cielęcym uwielbieniem dla kacapii trafiłbyś tam pierwszy.
dobre z was matoły. czy ktoś mu ma jakiekolwiek wykształcenie? To referendum było tak z dupy, że głowa mała. PiS to ścierwo najgorsze dla Polski. a posrana lewica zdobyła tylko 8%. Jak czytam niektóre komentarze na sadistic, to mam wrażenie, że to jakaś zbieranina kombajnistów, maks ludzi co całe życie na produkcji robią... ja pierdole...
skompromitowałeś się, usuń konto
W takiej sytuacji chyba można na legalu odstrzelić szympansa? Gość mógł obawiać się o swoje życie w obliczu ataku stada małp
Nie, w takiej sytuacji glosujacy na Tuska rozchylaja poslady zeby zachecic agresywnego osobnika do kopulacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów