Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znieczulica powinna być karana.
Mam nadzieję, że nasi importowani murzynkowie tak samo odwdzięczą się miłością lewakom, że otworzyli im drzwi w tych wyborach i będą trzymali się z daleka od reszty. To byłby chyba win-win
Czekam, aż zaczną ubogacać, będę stał obok i bił brawo
Mam nadzieję, że nasi importowani murzynkowie tak samo odwdzięczą się miłością lewakom, że otworzyli im drzwi w tych wyborach i będą trzymali się z daleka od reszty. To byłby chyba win-win
Słyszałem, że gustują w piwniczakach z Sadola o poglądach prawicowych bo lewacy to pedały i czarnucha nie kręcą. Co innego, ciasny, prawicowy odbyt i wiecznie spięte z oburzenia pośladki polaczka. Mniam! Pała sama rwie się do akcji!
Nie wzięli udziału w referendum bo tak im tvn kazał. A cały program jednoczący lewaków nazywa się: jebać pis. W sferze doktryny politycznej: złodzieizm.
Pytania z referendum były tak sformułowane żeby wywołać emocje nad samą urną. Negatywne, wobec Unii i Tuska. Żeby wyborca wiedział na kogo głosować. Dlatego je olałem.
Poza tym, w Unii nie tak się walczy o swoje interesy. Każdy plan można uwalić, ale trzeba budować koalicje z innymi krajami, a tego PiSiacy nigdy nie potrafili. Nawet sojusz z Orbanem im nie wyszedł bo ten okazał się ruską onucą.
dobre z was matoły. czy ktoś mu ma jakiekolwiek wykształcenie? To referendum było tak z dupy, że głowa mała. PiS to ścierwo najgorsze dla Polski. a posrana lewica zdobyła tylko 8%. Jak czytam niektóre komentarze na sadistic, to mam wrażenie, że to jakaś zbieranina kombajnistów, maks ludzi co całe życie na produkcji robią... ja pierdole...
Udało Ci się z trudem zdobyć dyplom i teraz wydaje Ci się, że jesteś lepszy. Osiągnięcie życia... dyplom uczelni wyższej. Jesteś niewiele mądrzejszy od narodowców, dla których osiągnieciem życia było urodzić sie Polakiem.
Pytania z referendum były tak sformułowane żeby wywołać emocje nad samą urną. Negatywne, wobec Unii i Tuska. Żeby wyborca wiedział na kogo głosować. Dlatego je olałem.
Genialne kurwa, uznałeś że referendum gra na emocjach, więc emocjonalnie je zbojkotowałeś zamiast racjonalnie odpowiedzieć na pytania. Gratuluje.
Genialne kurwa, uznałeś że referendum gra na emocjach, więc emocjonalnie je zbojkotowałeś zamiast racjonalnie odpowiedzieć na pytania. Gratuluje.
Wprost przeciwnie. Zbojkotowałem na zimno i z wyrachowania. Żeby nie było wiążące i trafiło na śmietnik, tam gdzie trafić powinny wszystkie poronione i gówno warte pomysły PiS.
Równie dobrze mogli zapytać w referendum czy chcecie być bogaci. PiS was ruchał w dupę. Sam nawpuszczał tego ścierwa i jeszcze ma czelność pytać o to referendum. Czemu nie pytali o aborcję albo rozdział kościoła od państwa. To są pytania na które min. naród powinien się wypowiedzieć.
"Zbierałem podpisy pod referendum "4 x tak" rozpisanym przez PO, była tam m.in. likwidacja Senatu, zmniejszenie liczby posłów o połowę, jednomandatowe okręgi wyborcze i zniesienie immunitetów. 750 tys. podpisów zostało zebranych, następnie zostało to zmielone w niszczarkach sejmowych, bo Sejm może, ale nie musi rozpisać referendum. Kiedy Tusk przejął władzę z PO, niczego z tych postulatów nie wykonano"
Ja pamiętam okres rządów PO i nie wspominam ich dobrze. Czy jest ktoś kto kto pamięta te czasy i uważa że PO dobrze rządziło?
Dla tych którzy nie pamiętają, przegrali mając całe media - gazety, radio i TV. Jak źle trzeba było rządzić żeby doprowadzić do takiej porażki?
kto nie zna historii jest skazany na jej powtarzanie.
Ja pamiętam okres rządów PO i nie wspominam ich dobrze. Czy jest ktoś kto kto pamięta te czasy i uważa że PO dobrze rządziło?
Dla tych którzy nie pamiętają, przegrali mając całe media - gazety, radio i TV. Jak źle trzeba było rządzić żeby doprowadzić do takiej porażki?
bank centralny, sąd najwyższy, kluczowe firmy i Tuska
"Prezydent RP Bronisław Komorowski poinformował w środę, że kieruje do Marszałka Senatu postanowienie o zarządzeniu ogólnokrajowego referendum, które miałoby się odbyć 6 września 2015 r.
W referendum Polacy mają odpowiedzieć na pytania, czy opowiadają się:
za wprowadzeniem jednomandatowych okręgów wyborczych w wyborach do Sejmu;
za utrzymaniem dotychczasowego sposobu finansowania partii politycznych z budżetu państwa;
za wprowadzeniem zasady ogólnej rozstrzygania wątpliwości co do wykładni przepisów prawa podatkowego na korzyść podatnika. "
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów