Smoluch pobił i okradł starszą kobietę w Chinatown.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
przyszedł jak po swoje
Po co prowadziła sklep z fajkami wodnymi? Nie wiedziała że narkomany kradną i rabują jak są na głodzie, żeby móc się tej maryhunaniny nawstrzykiwać w żyły?
420710247365 napisał/a:
Po co prowadziła sklep z fajkami wodnymi? Nie wiedziała że narkomany kradną i rabują jak są na głodzie, żeby móc się tej maryhunaniny nawstrzykiwać w żyły?
Tak, to ewidentnie jej wina. Mogła nie kusić dindu asortymentem
Miejmy nadzieje, że skośni zrobią użytek z tasaków
aż współczuje mieszkańcom tej wyspy co przypłyneło na nią ok 8k tego czarnego gówna i syfu - Adolf był jaki był ale przydałby się drugi taki - tylko zawzięty na czarnuchów
Con4terPro96 napisał/a:
współczuje mieszkańcom tej wyspy co przypłyneło na nią ok 8k tego czarnego gówna i syfu - Adolf był jaki był ale przydałby się drugi taki - tylko zawzięty na czarnuchów
Myślę, że Adolf vol. 2 to kwestia 10 lat. Spokojnie doczekamy. Gorzej, że znów umrze niepotrzebnie kilka milionów ludzi w EU. Zamiast spakować smoluchów i wywieźć w kontenerach do rodziny w afryce.
Molch napisał/a:
Myślę, że Adolf vol. 2 to kwestia 10 lat. Spokojnie doczekamy. Gorzej, że znów umrze niepotrzebnie kilka milionów ludzi w EU. Zamiast spakować smoluchów i wywieźć w kontenerach do rodziny w afryce.
Nie sądzę, żeby taki scenariusz się sprawdził. Przypuszczam, że Europę i Amerykę zaleje to czarne gówno. To wszystko ewidentnie dąży do destabilizacji Europy. Ewidentnie jest to sterowane przez żydowskiee elity. Tak, tak, już zakładam foliową czapkę, ale czasy, które znamy - to se ne vrati pane havranek. Cywilizacja, przekroczyła pewien punkt, i nie ma odwrotu. Nas, Europejczyków jest zaledwie 8% światowej populacji. Najpierw zaleje nas szambo, czarne gówno (kwestia 10 -20 lat), to zdestabilizuje gospodarkę, stracimy swoją niezależność kulturową i zostaniemy zdominowani przez większości etniczne. Kto ma w tym interes - wiadomo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów