...atakuje nożem od tyłu bo czego się więcej spodziewać po fekalnokształtnych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zabił go pewnie bo na niego spojrzał albo się otarli na chodniku, ogólnie jeśli społeczeństwo chce unikać takich historii w swoim kraju powinno odsunąć wszystkich kretynów, którzy chcą przyjmować masowo imigrantów z Afryki i krajów bliskiego wschodu bo "trzeba pomagać, sprawdzi się kim są potem". Jak to jest, że takie filmiki to niemal w większości czarni albo arabowie, ze świecą szukać jak biały kogoś dopada z kosą ot tak na chodniku. I to jeszcze jaką ma - kurwa kosę jak na słonie i nie przyjdzie mu do głowy nawet jedna myśl, że może zabicie człowieka to nie jest taka najlepsza rzecz jaką można zrobić w swoim życiu. Oczywiście dowie się tego na rozprawie od prawnika, gdzie wyrecytuje napisany przez kogoś tekst jak jest mu przykro i pochodzi z trudnej rodziny i to wina białego i rasizmu i niewolnictwa i kolonializmu. Sędzia się zlituje i da mu niski wyrok. Daleko mi od rasizmu, nie uważam, że trzeba oceniać kogoś z powodu koloru skóry, ale statystyk nie da się oszukać...
kto t e pasy malował?
Czego można spodziewać po zwierzętach, większych niż szmatogłowi?!?!???
Kurwa, a już miałem nadzieję ze to pedalarz dostanie kosę za bycie jebanym pedalarzem
programista4k napisał/a:
kto t e pasy malował?
Podobno ekipie z Polski dali zaliczkę przed robotą.
Jak mi smutno, jak mi przykro. U nas niggery są kulturalne, bo się zwyczawjnie nadal boją - i dobrze.
A ja jestem w stanie to zrozumieć ....musiały go wkurwić te bale krzywe pasy na czarnej jezdni
dał upust emocjom
dał upust emocjom
Multikulti Londyn. Parę dni temu ujebali gościowi dłoń maczetą, standart tam jak się ma burmistrza kozojeba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów