📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w sumie co tutaj ma zaskakiwać tak czarni są wychowywani szkoda ze nie było nic powiedziane o ojcu... ale i tak pewnie nikt łącznie z czarną nie wie gdzie od kilku lat przebywa
Kamil10923 napisał/a:
szkoda ze nie było nic powiedziane o ojcu
Bo poszedł siedzieć na długo przed narodzinami dziecka. To chyba oczywiste, prawda?
Kamil10923 napisał/a:
w sumie co tutaj ma zaskakiwać tak czarni są wychowywani szkoda ze nie było nic powiedziane o ojcu... ale i tak pewnie nikt łącznie z czarną nie wie gdzie od kilku lat przebywa
Ona nie ma pojęcia na jakiej planecie jest a co dopiero takie szczegółowe i skomplikowane dane może znać
Bardziej rozwinięte ssaki mają instynkt macierzyński, murzynom widocznie potrzeba jeszcze kilkaset miliardów lat ewolucji aby im dorównać.
@up no zgadza się, dzisiaj był film jak krowa pilnuje swojego potomstwa na tym przykładzie widać jak bardzo krowa różni się od murzyna
Jaka ona jest napierdolona. Jak stonka po opryskach
Dzieci patrzą na coś takiego i rosną z nich później dindusy.
Z reszta policjant mówi, że od chłopca czuć wino. Ma 3-4 latka i już pije. W takim wieku zacząć pić. Kurwa.
Dzieci patrzą na coś takiego i rosną z nich później dindusy.
Z reszta policjant mówi, że od chłopca czuć wino. Ma 3-4 latka i już pije. W takim wieku zacząć pić. Kurwa.
W zasadzie czarnuchy i ciapate nie powinni mieć prawa do posiadania miotu.
Matka do pudła, dzieci do jakiegoś ośrodka zapewne, starsze pokolenie nauczy co trzeba i neverending story...
a jak ja przy 1,5 rocznym dziecku przypadkiem zostawie zbyt blisko krawedzi stolu szklanke, puszke po coli albo plaski srubokret to mam opierdol jak w jakims wojsku za brak spodni na dupie podczas zbiorki. Jak na chwile odstawilem na stol kubek z goraca kawa to kurwajapierdoletyjebanymorderco, na jednym wydechu i pol dnia focha plus zlosliwosci i przypominanie o ostroznosci przez kilka nastepnych dni.
Nie zamknales bramki na schody!!!!! i caly dzien sluchania.
:
jakby moja zobaczyla, jak ktoregos razu mała popierdala po chacie z malutkim, tępawym mini nożykiem do powiedzmy obrania jablka to juz bym chyba wolal nalot policji albo opieki spolecznej bedac najebanym, bylby mniejszy dym.
no ale przeciez to tacy sami ludzie jak my, black lives matter.
Nie zamknales bramki na schody!!!!! i caly dzien sluchania.
:
jakby moja zobaczyla, jak ktoregos razu mała popierdala po chacie z malutkim, tępawym mini nożykiem do powiedzmy obrania jablka to juz bym chyba wolal nalot policji albo opieki spolecznej bedac najebanym, bylby mniejszy dym.
no ale przeciez to tacy sami ludzie jak my, black lives matter.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów