📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Gracek1517 napisał/a:
Koło. Stolica polskich kibli. Ale gość w centrum ma inne zdanie.
Szewc bez butów chodzi
Jakie trzeba mieć nudne życie aby nagrywać srającego gościa . Kogo nigdy nie przypilił krecik który właśnie na mieście chciał wyjść z dziury i usypać kopic niech pierwszy rzuci kamieniem.
Zamiast papiru obywatelowi użyczyć, wspomóc w potrzebie, może jakąś chusteczkę nawilżaną, nie, chuj, niech się tujami podciera...
Swoją drogą już po pierwszych sec nagrania widać kulturę kierującego/operatora, po marce samochodu oczywiście, niech no ktoś mi przypomni kto jeździ taką samą marką pojazdów.... straszy, nagrywa, maseczki każe zakładać, papiru do dupy skąpi, no kto?
Swoją drogą już po pierwszych sec nagrania widać kulturę kierującego/operatora, po marce samochodu oczywiście, niech no ktoś mi przypomni kto jeździ taką samą marką pojazdów.... straszy, nagrywa, maseczki każe zakładać, papiru do dupy skąpi, no kto?
Ostatnio stwierdziłem, że to co mieści się w damskiej torebce, a kto zna babki ten wie że jest tam wszystko,
to facet ma w spodniach, bo jak poluzowałem pasek same opadły,
zaraz sadolowe pedały się odezwą, ale wyjaśnię, brałem się za sranie
to facet ma w spodniach, bo jak poluzowałem pasek same opadły,
zaraz sadolowe pedały się odezwą, ale wyjaśnię, brałem się za sranie
Dobrze wszyscy wiemy, z której wschodniej części polski to pochodzi.
KIA = Kup Inne Auto
A tobie jakby się nagle zachciało to bys sobie spodnie osrał? Bądźmy wyrozumiali chociaż troszeczkę. Najlepiej to nagrać i do internetu wrzucić
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów