Jakieś czarne ni to chłop ni to baba po ataku na człowieka przechodzi do kradzieży butów. Na szczęście jak przysłowiowy szewc na końcu bez butów chodzi
Nic odkrywczego ale poj🤬y odruch klasyk jest. Jak już ktoś leży na ziemi to trzeba coś ukraść.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaka znieczulica ja p🤬le, powinni to usadzic na dupie o wiele wczesniej
oho. kajor na kość ogonową i idzie cwaniak jakby miał kij od szczotki w dupie
Jak oni mają sobie poradzić z hordą cz🤬chów jak nie są w stanie w grupie oprawić jakiejś czarnej k🤬y na liścia. Ja jebię, przecież dla mnie taki prezent w urodziny to byłaby naprawdę radość. Mieć okazję wyp🤬olić buta na plecy, takiego soczystego z rozpędu z wyskokiem, śmieciowi...a w dodatku murzynowi. ..ahhh rozmarzyłem się z rana.
Mar0
2020-07-08, 9:14
J🤬 czarne gówno. Strzelać, wieszać , nap🤬lać. Nic innego.
Mar0 napisał/a:
Nic innego.
Można jeszcze spalić. Nie zapominaj o tym.
O losie dosłownie czuję radość w sercu jak to oglądam. I jeszcze ten dziadek jak ją nap🤬la no dosłownie miód. Brakuje mi tylko policjanta i ostrzegawczego magazynka w tył małpiej głowy.
Mar0
2020-07-08, 10:21
Juzwa napisał/a:
Można i w sumie lepiej by to wyglądało jak grupka blm by tańcowała w plamie napalmu lub benzyny "płonie ognisko w lesie, wiatr smętną piosnkę niesie"

J🤬 blm. White Power.

piszcie co sobie chcecie, poziom mojego wk🤬ienie sięga zenitu na co te małpy odp🤬lają, tylko że gówno mogę zrobić bo mieszkam w Polsce i na szczęście u nas tego szajsu nie ma poza cyganami i ukraincami
Już bym tych butów nie założył !!!
Juzwa napisał/a:
Można jeszcze obciąć jaja. Nie zapomnij o tym.
Okolica wygląda jak pierwsza melina Niko z GTA IV.
Pedalarz ze szmatką na głowie się przygląda jak debil,, ale pierwszy stoi przy napadniętych, że niby pomógł.
Naj🤬a babę po głowie żeby jej trampki ukraść? Co to jest ? BLM?